0

bence kesinlikle yeterli değil. bir aile olarak hesapladıgımızda özellikle. bu para nye yetecek yani kiraya mı faturalaramı evin ihtiyaçlarına mı.? hrşey ateş pahası yani. bi markete gidince bile birsürü para gidiyo. bir safulye bile 22 liraydı yani.. enflasyna göre çok çok düşük

0

yapılan zamlara bakarsak tabi ki de yeterli değil .çünkü her şeye zam geldi ıslak mendil bile oldu 6 tl. yani ülkenin şu anki durumunda bu zamlara bakıldığında asgari ücret yeterli mi tabii ki değil çünkü bir verip iki aldıklarında yine aynı ya gelecek durum. ama hiç yoktan iyidir diyebilir miyiz .tabii ki diyebiliriz. umarım bundan sonra gıda ürünleri gibi ürünlerde daha fazla zam yapmayıp hafif bir indirim yaparlar. çünkü bu ülkede herkes zengin değil kıt kanaat geçinen aileleri de düşünmek lazım. ve bir de çocuk okuttuklarında hele bir de ev kira ise bu ücret zammıbtabii ki de yeterli değil ama dediğim gibi hiç yoktan yine iyidir.

0

ben 2000 lira vereceklerini düşünürken beni yanılttılar 20 lira daha fazla verdiler. şaka bir yana yeterli olur mu? asla olmaz. bu ülkede bir adam var ayda 74 bin 500 lira maaş alıp bir ay ekmek elden su gölden geçinip hiç bir şeye para vermezken, birileri de kira, eğitim, mutfak ve fatura ödemelerini 2020 lira ile karşılamak zorunda olacak.
ama bazıları için çok üzülürken bazıları içinde aynen şunu diyorum; sürünsünler.
neden mi? bu 74 bin 500 lira alacak olan adamı bazı 2020 lira alacak olanlar, meydanlarda avuçlarının içi patlayana dek alkışladığı için.
onlar yüzünden bu haldeyiz diye.

0

evet bence yeterince yeterli.:)
400₺ zam az buz degil.
2000₺ olur diye tahmin ediyordum,2000₺ oldu.