0

hayır yeterli bulmuyorum.çünkü ülkemizde en kötü asgari ücret olarak insan geçim sınırı 5000 tl civarında bu da çok imkansız 2020 tl bile en düşük olarak vede toplamda evliler içinde ortalama 2500 tl civarında sanırım mesailerde kalktı.hatta işçi cikarmalarda extradan pirim ikramiye veren isyerleride zorlaniyordur bu durumdan bence bakalim ne olcak herşeyin hayirlisi ama hersey zam üstüne zam alıyor verilen asgari ucretede zam ortada kayboluyor bende buna üzülüyorum.en kısa zamanda toparlaniriz diye umut ediyorum inşallah.

0

en az 4 bin tl olmalı. suriyelilere yapılan yardım kesilmeli halka yapılmalı.

0

daha belli olmadı zam ama 2000 tl olması muhtemel. ben yetersiz buluyorum yinede en az 2500 olmalı. insanalar ucu ucuna değil rahat rahat yaşamalı. bu hayatta ki en doğal isteklerdendir ama ülkemizde ne kadar karşılanıyor ortada durum.

0

yeni yıl asgari ücreti ne kadar bilmiyorum ama gerçekten ülkedeki her şeye zam gelmesi enflasyonu
yükselmesi çok kötü ve 2000 tl den bile fazla olması gerekir başbakan kendine %23 zam yaparken kendi milletinin maaşına zam yapmaması çok saçma ve üzücü.

0

askeri ücret bir çok özel söktörde kullanılmakta. bu ucret ile gecim sağlamak içinde bulundugumuz ekonomik ortamda ne yazikki yeterli bir miktar diğildir. kdv,ötv,faiz,vergi derken alınan maasın 3/1 i zaten gidiyor. kira ve faturalar içinde para ayırmakta oldukca zor oluyor. suan için ülkemizde bu maas yeterli diğildir. ülke sartları ile en az bu maaş 2500-3000 tl olması gerekmektedir. daha düşük bir miktar ile bir ailenin gecinmesi oldukca zor bir ihtimaldir. devletin yetkilileri bu konuya el atmalı ve halkın düşüncelerini ögrenmek zorunda diye düşünüyorum . yapılan bu zamanın yeterli olmadıgını gönül rahatlıgı ile söyleye bilirim.

0

yeni yıl için asgari ücret açıklandı mı eğer 2000 altında ise yetersiz