0

yani kolay para derken ne kadar kolay para. bir anda boyle bir ayda ya da bir yıl içerisinde kendini zengin edebilecek kadar bir para kazanma mi? yani şöyle soyleyeyim, günlük hayatta da para kazanmak adina bircok sey yapabiliyoruz. malum. katalog isiyle ugrasiyoruz, yemek yapip satanimiz var, lif patik çetik tarzi seyler yapip satan var... var da var. yani gunluk hayatta maasli calisan oldugumuz gii boyle ufak tefek seyler ysparsk ek gelir elde etme imkani yaratiyoruz kendimize. yani hep bir ugras var. yani belli bir emek karsiligi para kazaniyoruz. kolqy kazaniliyormus gibi gozukebilir ama bugun bir aarma sarip satan kisi ilk baslarda sarmalari satmakta ne kasar zorlanmistir. alan az kisi olmustur. alanlar oldukca, konu komsu daha cok duymaya baslayinca aliyorlar, almaya basliyorlar. her bir komsu alsa daha kac kisite duyuracaklar mesela. sosyal medyada da bir iki paylasim yaptiktan sonra da sesi daha da duyulmaya basliyor mesela. yani o kadar da kolay degil para kazanmak. hep bir emek var, ugras var yani. mesela burada da ugrasiyoruz para kazanmak icin. disaridan aa.. ne kolaymis. yazarim parami kazanirim diye dusunursun ama icine girince oyle degil iste. 25 tl ye ulasmak icin burads ne kadsr zaman harciyorsun, cevap yaziyorsun, soru soruyorsun. bu para kurua kurus birikiyor filan. yani bunlar hep emek. yani o kadar da kolay degil pars kazanmak. sadece kolaymis gibi gozukur.

0

kolayca psra kazanmanin yollari derken burada mi normal hayatta mi? eger bu sitede kolay para kazanmak istiyorsan crvaplari uzatabildigin kadar uzat. cunku verdigin cevap ne kadar uzun olursa o kadsr fazla kazaniyorsun burada. ama gunluk hayatta kolay para kazanma dersen o biraz zor olabilir. ayni anda birkac isle ugrasacaksin ki cok rahat birindr kazanamazsan digerinde kazanabilirsin. mesela ucuzdan araba bulup onu toparla, psrcalaeini degistir, temizle, et eyle, cincik gibi yap arabayi sonra daha fazla paraya sat mesela. gunumuzde ikinci el arac piyasasi da baya yukseldi. yani satimi en kolay sey arac satisi... erkekseniz bunu bir düşünün derim. eger kadinsaniz cevrenizde cok sık misafiri gelen, oxel gun duzenlemesi yapan kisilere, ikramliklari yapip sattiginizi soyleyebilirsiniz. ya da bazi dukkanlarla anlasabilirseniz ogle yemeklerini yapip goturebilir, para kazanabilirsiniz.

0

valla kolayca para kazanma yolları varmı bilmiyorum malesef

0

hiçbir zaman için kolay bir şekilde para kazanılmaz. bir şeyler yapmak gerek.

1

kolayca para kazanılmaz bence ilk baş emek olmalı ki para kazanalım. emeksiz bu iş olmaz.

0

kolay parayi sevdiğiniz mesleği yaparak kazanabilirsiniz

0

kolay para kazanmak genellikle yasal olmayan yani illegal seylerle olur veya haram seyler yapmakla olur benim tahminimce en kisa para kazanma yolu sorumanidir suan 25 tlye ulastim ve ilk cekimimi verdim umarim skintisiz bir sekilde hesabima gececektir.

1

en kolay para kazanmak baktığınızda burada.. düz cümleler kurup doğru mu diye bakmadan sadece satır doldurma peşinde olan bazıları bence en kolayından kazananlardır.. vicdanları da rahat demek ki..

0

kolay yoldan para kazanmak aslında niyetine bağlı , elini uzattığı işlere bağlı vergisiz yasal olmayan işlere başvurduğun zaman ve gereken riski fazlasından fazla abartılı bir şekilde alındığın zaman kazanç olarakta yüksek risk olarakta yüksek yerlerde olursun . aslında kazanmak kolay bir şekilde bu işleri yapan çevreye sahipseniz kazancınızda yüksek olabilir

0

kolay kazanılan para haram olan paradır başka türlü kolay değil para kazanmak

0

kolay kazanılan her paranın altında mutlaka bir üçkağıt yatıyordur. hilesiz kolay para kazanmak bence asla mümkün değil. ya kumar vardır ya tefecidir ya yasak işler yapmıştır. namusu ile çalışıp sıfırdan zengin olan bir tek kişi ben görmedim kolay zengin olmuş.

0

zeki olmak ve var olan düzenden farklı düşünmektir.

0

ben en kolay parayı sorumani de kazanıyorum, gerçi o kadar kolay değil ama yoruluyorum sonuçta emek veriyorum gene de oturduğum yerde kazanıyorum yani.

0

öyle bir yol yok maalesef helal ekmek kazanmak çok zor haram kazanmanın çokça yolu var ama akıllı insan bu yollara asla başvurmaz.

0

kolay para genelde yasal olmayan işlerle sağlanır. risk arttıkça kazanç artar.