0

kuş beslemek için öncelikle kuşa karşı gerçekten insanın ilgisi ve sevgisi olması gerekir. hayvanları sevmeyen birisinin kuş beslemesi neredeyse kuşa bir eziyettir. kuş beslemek için gerekli malzemeler ilk olarak kuş kafesidir. ve kuş yemi de yine çok önemli bir etkendir.

0

kuş beslemek için öncelikle bir kafese ihtiyaç vardır wesleyceğimiz kuşun sayısına göre kafesin büyüklüğü ayarlanmalıdır bir adet muhabbet kuşu besleyecekmizi varsayarsak ihtiyaç listesi şöyledirbir adet yem kabı bir adet su kabı bir adet gaga taşı kraker yem gerekmektedir. kafes her gün temizlenmelidir yemler üflenerek kabuklarından ayırılmalıdır su her gün değiştirmelidir kafesin altına bir gazete kağıdı serelim ve temizlemesi kolay olsun derim eğer ki bir erkek bir dışı kuş besleyeceksekbir tane de yuvaya ihtiyacımız vardır yuvanın dibine küçük çakıl taşları koyabiliriz dekoratif görünmesi için kafesi renkli aynalar çıngıraklar kuşun sallaması için salıncak koyabiliriz kuşun tünemesi için bir tane de tüneğe ihtiyaç vardır kuş beslemek meşakkatli bir iştir ben daha önce evde çok sayıda muhabbet kuşu besledim konuşma seviyesine kadar geldi fakat tüyleri dökülüyor bitleniyor evde de çocuklar olduğu için göndermek zorunda kaldım

0

yani kuş beslemek için kuş ,kafes, kuş yemi, su ,suluk yani bu gibi şeylere ihtiyaç var. yani benim de elimde kuş besliyorum ve bunlar var. sadece başka beslemek için bir şey gerekmiyor. sonuçta kuş sadece yem ve su içiyor başka bir şey yaptığı yok.