0

ben ikisini de severim hatta bir oturmada bu kutu çikolatayı bitiririm.ben abur cubur yemeyi çok seviyorum.

1

ikisini de severim ama cipsi epey azalttım monosodyum glutamat gerçeğini okudukça. ama çikolatadan vazgeçemiyorum. o yüzden çikolata olur bu soruya cevabım.

0

cipsleri daha çok seviyorum özellikle soğanlı ve baharatlıları

0

ikisi de çok tehlikeli gıdalar. ama çok lezzetli ve cazip oldukları da bir gerçek. ikisi arasında bir tercih yapmam gerekirse yıllarca içinde çalıştığım halde çikolatanın kalitelisini tercih ederim. hele birde fındık fıstık eklendi mi tadından yenmez. yıllarca içinde çalıştığım için en kalitelilerini ellerimle yaptığım da oldu. üzerine daha fazla bilgi sahibi olduğum için çikolatayı tercih ediyorum.

0

aslında ıkısde tercıhımdedır ve oldukçada tüketirim ve yıyıyorum şöyle diyebirim kı yanı oldukça pek tüketmemeye bakıyorum ve ıkısde sağlık açısından zararlı yönlerıde var ne gibi mesela çıkolatayı çok tüketir iseniz oldukça hasta geçirebilir ve şeker komasına girebilir ve dişlerinize büyük zararlar verebiliyor ve çıkolatanın iyi yönlerı ise şunlardır ınsana enerjı verır ve damak tadı zevkınızı bellı bir şekilde değiştirir cipsin zararları ise şunlardır aşırı cıps yemek yağ konusundan dolayı yüzünüzde ve bellı birçok yerınız yağlanmaya başlar ve yüzünüzde sivilceler çıkmaya başlar ve bunu biraz önlemek epey bı zor oluyor krem bakımları işte yüzünü sürekli yıkaman tarzı gibi bişeydir çıpsı zaten artık sivilceden dolayı pek tüketmiyorum arkadaşlarla aramızda bişeyler falan alırsak yanı orada yıyıyorum ve bı ara cok tükettiğim için yüzüm bütün bir şekilde sivilce olmuştu ve zor geçtı artık cıpsı severım ikisinide oldukça severim ama sağlık açısından zararlı yönlerıde var o yüzden pek tercihim değil.

0

ben cips türü şeyleri sevmiyorum.ama çikolata türlerinin hepsini severim.her gün mutlaka bir iki parça çikolata yerim birde insana mutluluk verdiği söylenir çikolatanın

0

valla kan şekerim düştüğü zaman muhakkak çikolata yerim. normalde de cips, çerez tarzı yiyeceklerde tüketirim. cola , cips, kuruyemiş vs.çikolatayı surekli yemem arada bir şekerim düştüğü zaman.

0

ben tabii ki de çikolatayı daha çok severim özellikle haftada bir iki kere çikolata yemezsem olmaz hatta bir iki kere değil üç dört kere falan da yerim .cikolata benim için çok önemlidir. olmazsa olmazlarımdandır .cipsi ve yerım ama çikolatayı daha çok severim hem şekerim düştüğünde genellikle çikolata keser beni .özellikle de browni çok hoşuma gider ve iki tane çikolata yemezsem olmaz.

0

ben genellikle tuzlu şeyler sevdiğim için hepsi çok seviyorum ama bazen canım aşırı şekilde çikolata istiyor .yani en çok hangisini seviyorsun deseniz cips ederim ama çikolatayı da aşırı canımın istediği zamanlar oluyor. hemen hemen her gün bir tane cips yerim ama cips de de artık seçici olmaya başladım .her cipsi yemiyorum. çikolatada da daha çok hafif çikolataları seviyorum. özellikle hindistan cevizli olan çikolatalara bayılıyorum.