0

stres atmak için en iyi yöntem dışarı çıkıp temiz hava almanız . yürüyüş yapmanız olacaktır . doğayı seviyorsanız yeşillik manzara vs. gibi buralara gidebilir bulunduğunuz çevreden uzaklaşanbilir ve kafanızı dağıtmaya çalışabilirsiniz. veya imkanınız varsa tatile çıkarmakta bunu yapabilirsiniz. bir arkadaşınızla dertleşecek sohpet edebilirsiniz veya yalnız kalarak kafanızı dinleyebilirsiniz . müzik ruhun gıdasıdır demişler müzik dinleyerek özellikle klasik müzik ruhunuzu dinlendirir ve iyi hissedersiniz. stres atmak için sosyal ortamlara girebilir yeni insanlarla tanışabilir veya çeşitli kurslara yazılabilirsiniz. yani boş kalmayarak gününüzü değerlendirebilirsiniz . böylece düşünecek fırsat bulamazsınız ayrıca meditasyonun stese iyi geldiği söylenir. meditasyon yaparak veya çeşitli spor dallarıyla uğraşarak stresinizden kurtulabilirsiniz.

0

müzik eşliğin de meditasyon öneririm . oldukça faydalıdır ve strese bire bir . spor yaparak kendinizi enerjik hissedebilirsiniz . gün içersin de bir kaç saat temiz hava ve yürüyüş de size iyi gelecektir . hayvanları sevmenin onlarla iletişim kurmanın da strese bir bir olduğunu düşünüyorum . ayrıca manzara yeşillik doğa deniz havası ve sessizlik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

0

stres atmak için en iyi yöntemlerden biri koşmaktır.müzik dinleyerek koştuğunuzda tüm stresiniz gidicektir.yüzmek de işe yarar.kafanız boşalır,unutur gidersiniz.benim kullandığım yöntem ise araba sürmek.stresli olduğum zaman arabayı alır giderim.yol nereye götürüyorsa.açarım müslüm gürsesi uzun yol yaparım.

0

stres atmak için spor yapmak bence en güzel eylemdir.koşarsın bir salonda spor yapabilirsin hatta şimdilerde bir çok belediye mahallelerde parklarda spor aletleri yerleştirip insanların spor yapmasını sağlıyor.stres atmak için sinema izleye bilirsiniz,müzik dinleyebilirsiniz.rahatlamak için duş alabilirsiniz.uyumakta insanı rahatlatır.tabii uyuya bilirsen.bir yakınınızla dertleşe bilirsiniz,içinizi boşalta bilirsiniz

0

şarkı,müzik dinlemek insanın içine huzur verir. toprağa çıplak ayakla basmak ise stresi alır.

0

eğer stresini atmak istiyorsan. müzik dinle sessiz bir odaya geçip ben genellikle öyle yapıyorum. bence en güzel stressiz müzik dinleyerek sessiz bir odada atlatabilirsin veya birini dov gerçekten de öyle daha güzel oluyor. en güzel stresi birini döverek anlatabilirsin. yani ben mesela bekarken öyle yapıyordum da şimdi benim eşim izin vermiyor. ben de stresimi anca müzik dinleyerek atabilirim. başka hiçbir türlü olmaya da bağırıp çağıracağım o kadar. :)

0

bence guzel bir manzaraya karsi oturup,beyninizi dinlendirmeniz..:)