0

spor zayıflamayı %20 etkiler en etkili yöntem az yemek ve sık sık yemektir. ben yaklaşık olarak 2 yıl önce tam 110 kiloydum bir spor salonuna yazıldım inanmayacaksınız ama 3 ayda sadece 12 kilo verdim sebebini oturdum uzun uzun araştırdım. hergün banda çıkıp 1 saat koşu yürüyüş yapıyordum. artık bunun bir işe yaramayacağını anladım. ve sadece 15 dk ısınmak için koştum yürüdüm. sonrasında sadece ağırlık çalıştım ve bacak çalıştım bu şekilde yaklaşık 3 ayda 97 kilodan 82 kiloya düştüm. ama öncesinde sadece vücuttan su atmıştım ve kalsiyum eksiltmiştim. simdi ise hem kalsiyumum yerinde hemde yağ orantım normal. siz eğer sadece koşu yaparsanız vucuttan yağ eksiltirsiniz. önemli olan yağ oranını da korumanız. bir diğer tavsiyem spor öncesinde protein tozu kullanın muzlu çikolatalı çileklisi falan oluyor bildiğiniz sıvı içecek. bu da sizi spor esnasında terletiyor. kesinlikle yardım alabiliyorsanız bir koçunuz olmalı sizi motive edecek. yoksa belli bir müddet sonra spor yapma isteğiniz kalmıyor. sizi motive edecek bir insan gerekiyor. bu arkadaşınızda olabilir tabi ki size kalmış olan birşey lakin bazı hareketleri beraber yapmanız gerekecek. artık siz ona o size yardımcı olur. yukarıda ki anlattığım yöntemle çok iyi sonuçlar aldım sizlerede spor yapmak isterseniz bunu tavsiye ederim. koşu ve yürüyüşü sadece ısınmak için yapın buna kardiyo deniliyor. 15-20 dk yaptıktan sonra ağırlık çalışmalarına geçin.

0

çok su az yemek çok hareket spor öncelikler sebzeler beslenmek

0

zayıflamak için en iyi yöntem spor yapmak,su içmek,ekmeği az yemektir.
bu yöntemleri kullanarak çok rahat zayıflayabiliriz.bunun için günde en az 2 saat yürüyüş yapmak veya spor yapmak.günde en az 1,5 litre su içmek.her öğünde en fazla 2 dilim ekmek yemek.

0

azı karar çoğu zarar hesabı. 3 beyazdan uzak durmak bol su içmek ve hareketli olmak en iyisi

0

canan karatayın da dediği gibi 3 beyazdan uzak duracaksın
un
şeker
tuz yağdan uzak dur,
ekmek tüketme
lahana suyu
limon bunlar işe yarar

0

zayıflamak için en iyi yöntem bence az yiyip spor yapmaktır. sürekli hareketler ne olacak hareket halinde olacak tarzda spor yapmak bu hem vücudumuzu geliştirir.hem de bizi güzel gösterir.

0

az yemek olabilr az yiyip sık yiyenler formunu koruyo genelde

0

zayıflamak için yapılması gereken ne varsa ben size aşağıya yazacam nedeni ise bende böyle yaparak kilo verdim 74 kilodan 52 kiloya düştüm ben başardım sizde başarabilirsiniz
sabah aç karna ılık limonlu su için
sonra bir yeşil elma
3 haşlanmış yumurta
öğleye kadar 1 litre su içmeniz gerekiyor
öğle bir kase yoğurt içine bir çay kaşığı tarçın atın ve onu yiyin yanında bir porsiyon da meyve tüketin
akşam 7 den sonra asla yemek yemek yok ve akşama kadar 1 litre daha su için akşam yemeğiniz hafif olsun haşlanmış tavuk eti yerdim ben ve yanında yoğurt tüketirdim .uyumadan önce asla bişey yemiyordum maydanoz suyu ve lahana suyu içerdim gerçekten çok güzel kilo verdim 1 haftada 4 kiloya kadar verdim ve tabiklde spor yapın evde bile bunu yapabilirsiniz.

0

kişiye uygun bir spor ve sağlıklı beslenme zayıflamak için en iyi yoldur. spor derken e-spor değil tabiki.

0

ünlü mamulleriinden uzak durmak spor yapmak

0

zayıflamak için spor ve diyeti aynı anda götürmek lazım bence. o zaman işe yarayabilir.