0

kaktüs sulanması gerekmeyen bir bitkidir. çok su istemez, aklınıza geldiğinizde su dökseniz yeterlidir. çöllerde yetişir. ondan sonra, zaten bu yüzden susuzluğa dayanıklıdır. sıcakta büyür kaktüsler. minicik küçücük kaktüslere bayılıyorum.

0

ben çok seviyorum kaktüsü dikenleri ile kendini korumak istediği için. bakımı şöyle haftada bir gün beş damla filan su verip arada da güneşe çıkartırsan yeterli.

0

çok kolay .hiç bir şey yapmanıza gerek yok.hiç sulamasanız bile olur.çok soğuklarda donmamaları için korumanız gerekiyor sadece.hep yeşiller.arada bir de bazı türleri güzel çiçek açarlar.sulamak gerekmiyor diye yeni moda fincanların içine dikiyorlar küçük türlerini.göze güzel ve sevimli geliyor.bazıları sırf kaktüs türleri yetiştiriyor.çabuk yavru veriyorlar onlarıda biraz toprak yada torfun içine koymak yeterli oluyor.

0

geçen bir sosyal medyada görmüştüm kaktüsler hakkında bir bilgi vardı.kaktüsler pek sulanmaması gerekiyormuş herhalde benim anladığıma göre toprak suyu emince bir gün sonrası galiba su veriliyor.