0

evi temizlemeye önce kendi odamdan başlarım. kendi odamı iyice temizlerim. önce tozunu alırım daha sonra eşyaları çekerek süpürür ve de silerim. daha sonra ara koridorlar odalar mutfak ve son olarak ta salonu süpürürüm bu şekilde bir temizliğe başlarım.

0

evi temizliyceksem ilk toz almaktan başlarım ki tozlar uçuşursa sonra süpiriyim hem sevmediğim ev işiyse ütü yapmayı pek sevmiyorum aslında

0

evi temizlemeye başladığında ilk önce oturduğumuz odayı süpürüp daha sonra diğer yerleri süpürdükten sonra viledayla siliyorum en son tozunu alıp temizliğe son veriyorum. :) en sevmediğim temizlik kısmı ise toz alma kısmıdır.

0

ev istemezlemu çok severim. hiç sevmediğim yer lavabo olduğu ilk temizleyezordan başlarım ve oranının temizliği bittikten sonra. salona geçerim. bütün salonu baştan sona silerim. salın bittikten sonra odalara geçerim. oda temizliği bittikten sonra pencereleri temizlerim ve oranın temizliği bitince temizliği bitirmiş olurum.

0

ilk halini supurmekle başlarım. daha sonra da diğer odaları elektrikli supurge ile supururum sonrada vileda ile yerleri sildim mi tamamdır. yeter bukadar. bulaşık yikamayi hiç sevmem hatta evde tek isem gider plastik tabak çatal bardak alırım bulasik çıkmasın diye.

0

evi temizlemeye en temiz alandan en kirli alana doğru temizlemeye başlarım yani ilk olarak salondan başlarım ve diğer odalara doğru geçiş yaparım. daha sonra tüm odaları önce supururum ve sonra silme işlemine geçerim. silme işleminin ardından tuvalet ve banyoyu yikarim. ardından mutfakt bulasiklari yikarim. en sevmediğim ev işi ütü yapmaktır. ütü yapmaktan nefret ederim çünkü bir tarafını utulerken diğer tarafı kirisiyor.

1

evi temizlemeye genelde evin giriş kısmından başlarım oradan salona sonra da diğer odalara diziliş sırasına göre girerek temizlik yaparım. ilk yaptığım temizlik iş bile kesinlikle önce süpürmektir. her yeri güzelce süpüedükten sonra silme işlemine geçerim. en son olarak da tozları alarak genel temizliği son veririm. zaten kapı ve cam silme işleri çok sıklıkla yapılan bir şey değil.

0

bulaşık yıkamaktan nefret eden biri olarak temizlik yapacağım zaman eğer birikmiş bulaşıklarım varsa daha çabuk aradan çıkması için ilk önce bulaşıklardan başlıyorum.

0

ev temizlemeye başladığımda ilk önce salondan başlarım . daha sonra bütün odaları temizlerim en son olarak mutfak ve bulaşığı bırakırım. bulaşık ve mutfak ev işi olarak yapmayı en sevmediğim iştir.