0

zaten şu anda bir yarışmam var ve çok çekişmeli gittiğini sıralamalarda görebiliyorum fakat bir türlü sıralamaya yani ilk ona giremiyorum bunun da sebebi pek uzun cevaplar veremiyorum çabuk çıkıyorum veya sıkılıyorum başka işlerle uğraşıyorum bu yüzden olabilir. yapanlara da bayağı bir imrenmiyor değilim.

0

o yarışma kanımca eski yazarlara hizmet ediyor ilk yarışma açıldığı zaman bugüne kadar olan kazançla yazıldılar hala öyle devam ediyorlar ben çok yeni aktif olmaya başladım hiç şansım olmadığını fark ettim bence diğer yenilerinde şansı yok. sonra birsey daha fark ettim verilen cevabın kalitesine göre de yükselmiş değil puanlar her soruya bilgi içerikli cevap verip puan alan da var aynı soru ile dalga geçip alan da en iyisi salla gitsin
hem eğleniyor hem yepyeni bilgiler öğreniyor hem para kazanıyorum bunlar bana yeter.

2

şu anda zaten yarışmalar ve şimdiden ortam fazla alevli zaten. son günlerde burası bayağı alev alıp yandı tutuşacağa benziyor.

0

iyi de biz zaten suan yarismadayiz ki? :)))))

0

bu aralar pek kimse gelmiyor yarışmak için.herhalde herkes yarışmanın son zamani katılıp daha kisa surede kazanmak istiyor ya da dvakitlerini boşa harcamak istemiyorlar. şu yarisma artık bitseydi çok iyi olurdu.

0

hangi yarışma zamanı bu yakınlarda bi yarismami olacak peki ödülleri nelerdir?