0

hayır evimde wifi bağlı olarak internete giriyorum. kendi internetimi evde kullanmıyorum. yani evde internet bağlantısı var çok şükür.

0

evimde wi-fi ve kendi internetim var.wifi cekmeyince kendi netimi kullanıyorum.

0

evde vifi olmadigi icin interneti kullaniyorum telefondan ben kendim internet yukleme yapmiyorum beles internet kullanarak ve 5 ayda 1 jete paket yukluyirum turkceel saolsun cunku ama bazilarin sinirsiz vifi si var ve buda pahaliya patliyor

0

evimde internet bagli olmadigi icin kendi internetimi kullaniyorum... burada da surekli aktif olmak istiyorum bu sefer erkenden bitiyor malesef...

0

şu anda tabii ki de kendi internetimden kullanıyorum çünkü wifi yok ve mecburen kendi internetimden harcamak zorundayım zaten kendi internetimden ya boş şeyleri harcayacak mı ya da burada soru cevaplayacağım en iyisi soru cevaplayarak kendime gelir elde etmiş oluyorum.

0

evet evet evimde wifi yi var canım sıkıldıkça giriyorum

0

evimiz de wifi var ama olmadigi zaman disardayken kendi internetimden kullaniyorum.

0

genel oalrak değişiyor bazaen wifim olmasına rağmen normal bağlanıyorum sabrım kalmıyo bazen.

0

evimde wifi var ve şuan wifi'den bağlanıyorum. izmir'deydim 15 gündür kendi internetim de kullandım annemlere gitmiştim. zaten internetim de yetmedi çok şükür evime geldim. artık bir wifi'den bağlanıyorum. 12 aydır da internet kullanıyorum evimde yani telefondan wifi ye bağlanıyorum söyle söyleyeyim daha rahat oluyor en azından iyi oluyor ,en azından faturam çok gelmemiş olur. eğer kendi faturamdan harcarsam çok yani faturalı hat kullanıyorum bu sefer faturama çok yansıyor çünkü internet çabuk bittiği için faturaya yansıdığından dolayı fazla para ödemiş oluyorum. bunun için wifi kullanmayı daha çok seviyorum evimde de buluyor.

1

evde ve iş yerinde wifi kullanıyorum. bu nedenle kendi internetimi ancak bu ikisinden uzakta olduğumda kullanıyorum. yani çok nadir bu nedenle kullanım haklarımı pek dolduramıyorum açıkçası.

0

evimizde wifi var ama yavaş, bazen kesiliyor, bir de bizim odamızda pek çekmiyor, mobil veri’yi evde dışarıya oranla daha fazla kullanıyorum resmen.

0

bizim evimiz de wifi var kendi internetimi harcamıyorum. yani internetim öylece telefonumda duruyor. sadece dışarı çıktığım zamanda kendi internetimi kullanıyorum. iyi ki değerimiz internetimiz var yoksa sorumani de çok fazla zaman harcamazdım. biliyorsunuz kendi internetimizi kullandığınız zaman çok çabuk bitebiliyor. o zaman sorumani de başarılı olamazdık. bizim evimizde wifi var yani o yüzden çok mutluyum istediğin kadar sınırsız herşeye girebiliyorum her şeyi izleyebiliyorum.