0

oyle fazla kisiye onermedim ben. yani siteyi onerip gelenler zaten internet ortaminda baska para kazandiran yerlerde tanismistik. onlsra soyledim. birde cok yakin arkadasim var. o da nasir giriyor ama giriyor az cok. umarim herkes guzel kazanclar elde eder. ama oncelikle herkes aktif olsa kazanclar belki bir nebze yukselir.

0

ben önerdim ama öyle her arkadaşıma önermiyorum bu işleri seven arkadaşlarıma öneriyorum hukuk okuyan bir arkadaşım var çok sever yazmayı soru sormayı mesela ona önerdim referansım oldu oda sürekli soru soruyor cevaplar yazıyor güzel oluyor aslında herkesi çekmek lazım böyle sitelere

0

evet ben birkaç arkadaşıma önerdim ve onlarda bu sitedeler. belki benim kadar sık olmasa da zaman zaman keyifle yaptığını söyleyen arkadaşlarım var. evet bir süre önce önermişti.

0

ben simdiye kadar sadece bir ablama onerdim,oda siteye uye oldu ama aktif kullanamiyor maalesef.

0

yeni kayıt oldum ama hemen önereceğim burayı tavsiye etmem gerek

2

sorumani'yi kimseye önermedim. sakın bunu ukalalık olarak kimse düşünmesin, ama çevremdeki insanların soru cevaplayayım da üç beş kuruş kazanayım gibi dertleri, sıkıntıları yok. herkes hali vakti yerinde altlarında arabaları olan varlıklı insanlar. ben bu durumumu anlatsam çok şaşırırlar. bizi de çok çok iyi düşünüyorlar maddiyat açısından. zira oturduğum ev milyarlık ev ve biz iki emekli, sıkıntıda olduğumuzu kimse bilmiyor. eşimle hep deriz zaten bizim bu hayattaki imtihanımız da para ile demek. 1999 depremine kadar bizde de komşular gibi süreçteydik.sıkıntı nedir bilmezdik. bir deprem hayatımızı değiştirdi. yıllar içinde kimseden de borç isteyen yapımız olmadığından biz bankalardan krediler çekerek hayatımızı yeniden kurduk. zaman içinde de kredileri ödemek için kredi çekerek bu güne geldik. şimdilerde bir de istanbul'da da bir ev olduğundan iki evin geçimi, ödenecek faturalar derken. ben burada soru cevaplıyorum. evi babamız aldı bize, satsak şu an nakit 1.500.000 lira veren var. ama babam hayatta iken bunu asla yapamayız. çok üzülür. elimizi kolumuzu bağlayan da bu. bizim ki kısaca, varlık içinde yokluk gibi. yokluk derken, istediğimiz her şeyi yiyebiliyoruz o konuda asla sıkıntı yok. ama misal bir araba alamıyoruz, uzun süreli bir tatile gidemiyoruz. tatillerimiz kuşadası'nda yıllardır. babam orada yaşadığından. neyse işte hayat bu, en geç 2 seneye kalmadan zaten dertler bitiyor.

0

çok kişiye onerdim bazıları soru cevapliyorlar bile

1

evet sorumaniyi arkadaşlarıma öneriyorum. eğer sisteme birşey olmaz türkiye de başlayıp iki üç ayda kapanmazsa herkes bunda damlaya damlaya da olsa para kazanır.

0

ben bir çok arkadaşıma önerdim fakat üye olmadılar insanlara kazanç çok düşük geliyor.burası bir iş yeri değil.zaman geçirile bilecek küçük de olsa kazanç sağlana bilecek bir yer.insanlar bunu anlamıyor.sanki işe başlıyor ,her ay 2000 lira kazanç bekliyorlar

0

evet ben sorumaniyi arkadaşıma önerdim ve şu an o da iyi bir şekilde hatta benden daha iyi bir şekilde bir yazar oldu. her gün düzenli olarak girmeye çalışıyor yani beni de geçti ben burada bir aydır olmama rağmen benden daha güzel ve hızlı cevaplar verebiliyor. kısacası boynuz kulağı geçti iyi ki de onermisim hem bana katkısı var hem de kendine katkısı var ikimiz birlikte çok şeyler başarabiliriz.

0

evet soruma niye sevdiğim birçok arkadaşıma önerdim. ben kazandığm gibi onların da kazanmasını isterim tabii ki ..arkadaşlarımın çoğu da öğrenci oldukları için buradan kendilerine az da olsa harçlık çıkarmaları için hepsini teker teker önerdim ve onlarda şu an sorumaniyi kullanıyorlar. inşallah onların da bol kazançlar olur bizim de bol kazançlarınız olur soruma niye özellikle de öğrenciler için çok güzel bir platform bence.. inşallah hiç kapanmaz diye umuyorum kapanmaması için de biz destek vermeliyiz buna da inanıyorum.