1

evet portakal suyunu fazlaca seviyorum özellikle kış aylarında taze sıkılmış portakal suyu içmeye bayılıyorum. ancak kesinlikle dışarıda satılan hazır portakal sularından hiç hoşlanmıyorum ve asla tüketmiyorum. çünkü gerçekten portakal suyu ile alakaları olmadığını düşünüyorum. hem içerisinde fazlaca katkı maddesi de bulundurduğu için hazır meyve sularından tüketmeniz sağlığımız açısından da zararlıdır. bu yüzden her zaman taze sıkılmış olan meyve sularını tercih ediyorum. özellikle portakal suyu kesinlikle taze sıkılmış olmalıdır. diğerinden hiç haz etmiyorum ve hatta midemi bulandırıyor. sağ olsun annem de zaten özellikle kış aylarında fazlaca sıkarak bize taze portakal suları içirmeye gayret gösteriyor.

0

evet gerçekten portakal suyunu çok seviyorum. özellikle hayatımdan kolayı çıkarttıktan sonra genelde içtiğim içecekler arasında portakal suyu da yer alıyor. özellikle sıcakladığım zamanlarda buz gibi bir portakal suyu içtiğimde tadı çok hoşuma gidiyor. bir de portakalın ve portakal suyunun yararları yadsınamayacak kadar fazladır. o yüzden kendimizin ve çocuklarımızın gönül rahatlığı ile içebileceği çok güzel bir içecektir.

0

portakal suyu vitamin deposu yaz kış içmeye çalışırım.özellikle kış aylarında nezle ve grip durumlarında çok faydası var c vitamini vücudun ihtiyac duyduğu vitaminlerden oluyor kış aylarında

0

evet özellikle de kış aylarında pazardan aldığımız portakalları sıkıp içiyoruz çok güzel oluyor gerçekten de ..hele de gribe birebir yani.. hastaysanız portakal suyunu sıkıp sıkıp için derim ben çok lezzetli oluyor hazır da satılan meyve sularına bin basar yani her şeyin doğalını yemek lazım sağlıklı beslenmek için.