0
0

gerektiğinde ailenden cok sevmek . herkesten cok sevmek . birtek ona guvenmek onun yanında mutlu olmak. onun yanında kendini guvende hissetmemek. onu gördüğünde icinde kelebekler uçuşması. onunla her zaman birlikte olmak istemek . gözü baskasini görmemek .onunla üzülmek onunla mutlu olmak.ruyalarunda onu girmek . onu sürekli özlemek. onu kimseyle paylasamamak. onun ucin herseyi yapabilmek.onu hissetmek. ask onu sahiplenmek .onun icin olebilmek. onun için her şeyden vazgeçebilmek . ugruna herseyi göze alabilmektir.aslinda aşkın ne olduğünu kimse sayfalara sığdıramaz.anlatılmasi tarif edilemez birşeydir.onu o yanindayken bile ozlemektir.sabah kalktiginda ilk onu gormek istemek.ilk onun sesini duymak.ve ilk onun kokusunu almak.ona hiç sıkılmadan saatlerce bakabilmektir aşk.zamanın nasıl gectigini anlamamaktır.aşknonu gözünde degilde kalbinde yureginde buyutmektir.o mutluyken mutlu olabilmektir.onunla en kotü seylerin bile güzel olmasıdır.ağlarken onun yaninda aglamak gulerken onun yaninda gulmek heyecanlanirken onun yaninda heyecanlanmak korkarken onun yaninda korkmaktir aşk.gozlerinden ne dedigini anlayabilmektir.en ufak sorunlarimizda onun yaninda olmak istemek.onun soyadını taşıyabilmek istemek.onunn neslini sürdürebilmek.onunla yaşamak ve onunla ölmek.onu sordugunda gülebilmek.aşk deliler gibi sevmektir ve ondan asla vazgeçememek ve her ne olirsa olsun sonuna kadar beklemektir.beraber ölmek istemektir.

0

aşkı tarif etmek oldukça zordur . aslında bunu yaşayanlar çok iyi bilir . aşk aslında bir nevi saçmaladılar ve deliliktir. karnınıza ağrılar girer olur olmaz heyecanlanırsınız saçmalamaya başlarsınız . aşk size olmadık şeyler yaptırabilir yapmam dediğiniz şeyi yapabilirsiniz . mantığınızı kaybedip tamamen duygularınızla hareket ettiniz bir duygudur aşk . aşka gurur olmaz diye boşuna dememişler doğrusu aşkta gurur felan olmaz gerçektende çünkü siz o kadar aşiktirsiniz ki ayaklar altına almış olduğunuz gururunuzun farkında bile değilsinizdir. aşk insanı büyüleyen birşeyler karşınızdaki insanı hayatınızın merkezine koyarsınız ve onu gözünüz de büyütürsünüz onsuz yaşayamam onsuz olmaz yapamam diye düşündüğünüz olur . aşk bir bakıma kulaklarınızım sağır olması gözleriniz kör olmasıdır . aşık bunun farkında bile olmaz onun odaklandığı tek şey aşkıdır . bunlar bizim aşık olduğumuz da hissettiğimiz duygulardır oysaki aşk daha kutsal daha güzel daha saf ve daha masum bir şeydir .

0

aşk anlatılmaz ınsanın içinde olan bir duygudur ne desem nafıle

0

aşk içimde yaşarım ben aşk i anlatamam ki eşime olan aşkımı nasıl anlatayım kelimeler yetmez anlatmaya onun için herşey yapmaktır yani

0

aşk insanı çarpan ayağını yerden kesen karmaşık bir duygudur.

0

asla tam olarak sözcüklere ,kaleme dökülemeyen tarifi olmayan bir duygudur anlatılması değil yaşanması gerekir o yüzden ve her insan birgün aşk duygusunu tadacaktır.

0

bu duyguyu yaşayan bilir onun yaninda mutlu olmak onsuz bazen yaşayamayacak duyguyu olusturan