0

ben hayatım boyunca hiçbir sınava çalışmadım sadece ödev yaptım ama belirli zamandan sonra sıkıyor.

0

çalışmamız gereken dersler her zaman sevdiğimiz istediğimiz dersler olmayabilir. ancak eğitim hayatını tamamlayabilmek için o derslere çalışmak ve geçmek durumunda kalırız. ama sırf sevmiyoruz diye kendimize sebep gösterip dersi bırakmak da yanlış geliyor bana insanoğlu istediğinde her şeyi yapabilecek kapasitede. sadece kendinizi ikna etmeniz gerekli.

0

ders çalışmak insanın çalışma isteği kadar kolaydır. kendisi çalışmak istiyorsa ders çalışmak onun için çok kolaydır. ama ders çalışmak istemiyorsa eğer bir kişi onun için ders çalışmak gözünde dağlar kadar büyür. aslında ders çalışmanın zor yanıda ders çalışmayıp biriktirdiğimiz için sınav zamanı bütün konular biriktiğinden dolayı hepsini bir anda çalışmak zorunda kaldığımız için bize bu kadar zor geliyor. aslında konuları biriktir meslek ve günü günde çalışsak ders çalışmak bizim için çok kolay bir hale gelecektir. ve sınav günleri için özel bir çalışma ihtiyacı duymayacağız.

1

ders çalışmak hiç kolay değil. gerçekten ben çok zor çalışıyorum. senelerdir kendimizi o kadar çok okula verdik ki artık kitap yüzü bile görmek gelmiyor içimden. yoksa oturup kpss çalışmam lazım aslında ama hiç isteğim yok. istek olmayınca da hiç bir şey olmuyor gerçekten.