0

insan sevdiğine kıyamaz ta ki kendine zarar gelmeye ve hak etmediğini görene kadar.

0

insan sevdiğine asla ama asla kıyamaz. ben kıyamam yani. sevdiğim bir üzülürse ben bin üzülüyorum. ona hiçbir şey olmasın. onun hep yüzü gülsün, o hep mutlu olsun istiyorum.

0

normalde insan sevdiğine koyamaz derler ama günümüzde görüyoruz ya kıskandıgı için ya boşandığı için ya aldattığı için özellikle evli insanlarda öldürmek bıçaklamak vb gibi olaylar çoğaldı ya cinnet geçiriyor ya sınır krizi insan kendini kontrolünü kaybedince sevdiği mevdı olmuyor bence koyuyor yada kıyılıyor.

0

şahsen ben sevdiğim insana kıyamam,ama bazı insanlar sevdiklerinede kiyabiliyor.

0

insan sevdiğine kesinlikle kıyamiyor ne yaparsa yapsın bir tatlılik yapsın benim için olay bitiyor sevdiklerim için . tabiki küçük küçük şeylerde büyük ölçüde olan hatalari tabikide hemen affetmem ama normal konulara kızar gibi bile çok zor yapıyorum gönlümü almayi bilenler ki yakınlarim iyi bilir anında gönlümü alıyorlar.

0

insan sevdigine kiyamaz ama en cok aci veren onlardir bize karsi yapilan yanlislar hatalar sevdigimiz deger verdigimiz icin canimizi yakar bu kadar acida olsa sevdigine kiyamaz ve dusman olamaz sadece kirilir.

0

insan sevdiğine nasıl kıyabilir, sevgi denen şey sanki kolay bulunan bir şey mi ki katılabilsin. sevgide emek var, tutku var, aşk var, saygı var. yani var da var kıyım olmaz onda.