0

et mangalıda çok seviyorum, tavuk mangalıda çok seviyorum.ama tavuk mangalını daha çok seviyorum.daha lezzetli oluyor tavuğun mangalı.lakin etide mangalda değilde tavada seviyorum diyebilirim.yani tavukla eti mangal olmadan kıyaslasaydınız tabiki et derdim.ama mangal olarak tavuk ve sucuğun üstüne tanımam.ama artık tavuk fiyatlarıda pahalandı gerçekten.ve tavukların nerden geldiği belli değil hormonlu sağlıksız diyorlar uzmanlar.bu yüzden artık tavukda almıyorum.bazen parama kıyıp organik tavuk alıyorum.oda çok pahalıya geliyor et almak daha mantıklı oluyor.

0

tavuğun ayrı bi güzelliği var ama et de güzeldir yapmasını bilene

0

et mangal daha güzeldir günümüzdeki imkanlar doğrutusunda tavuk mangal yapıyoruz

0

günümüzü piyasasının fiyatlarına bakmadan konuşmak gerekirse et mangalı duyduktan sonra tavuk aklıma bile gelmez ama günümüzde tavuk mangal yapmak bile çok çok zor ne yazık ki. :((

0

yani böyle bir soruda hayatında ilk defa karşı karşıya geliyorum ikisini de güzel olabileceğini söyleyebilirim ama et mangal daha iyidir bana göre ama ben pek et mangal sevmiyorum. ben genellikle mangal yaptığım zaman sucuk ve inegöl köfte mangal yaparız yani onlar benim daha çok hoşuma gider tavuk eti yiyorum ama tavuk eti bilmiyorum nasıl mangal yapılır incikten kelebekten tavuk eti mangal yapılıyor dersimiz tamam öyle olabilir ama ben yani daha çok sucuğu tercih ederim şöyle yapacaksınız sucu alacaksınız tek tek doğuracaksın ondan sonra mangal teline soğanla üstünden geçeceksin. sonrasında sucukları mangal trenin içinde ip gibi diyeceksin sucuklar güzelce piştikten sonra o sırada yağları erimeye başladığı zaman sucukların piştiğini anlarsınız ekmeğin arasına koyuyoruz güzelce mangal telin arasında ekmekle beraber sucukları basıyoruz. her neyse bütün bunları yaptıktan sonra yanında bir kola açıyorsunuz ve fıstık gibi bir mangal yapmış oluyorsunuz.

0

tavuk mangaldada güzel dönerdede ama ben eti biftek olarak mangalda seviyorum kuşbaşı ve etdöner olarak sevmiyorum . dönerde öğrenci yemeyi olduğu için tavuk her zaman daha iyi lezzetli gelmiştir bu yüzden et döner hiç hoş gelmez .

0

tabiki hayatımızda en çok benim tercihim et mangaldir.hem tat hem protein anlamında insanın kalori kazanması için bunlar en faydalı besin maddeleri dir.

0

tabikide et mangal daha güzel ama et pahalı olduğu icin durumun yoksa tavuk da süper oluyor ama durumun iyiyse et mangal yemeni tavsiye ederim.

0

bu soru şu anda bende.o yüzden ben tavuk diyorum.özellikle de soslu kanat tercihimdir

0

bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.kimi insanlar kırmızı et yiyemezler.bundan ötürü tavuk etini tercih edeler.kimileride kırmızı eti sevdiklerinden terzihleri bu yönde olur.ben eti ayırmayanlardanım.mangalda et olsunda kırmızıymış tavuk etiymiş farketmez.bana göre her ikiside mangalda olduğu için lezzetli.

0

ikisinin de ayrı ayrı lezzetleri mevcut ama bana göre bence ciğer dir o ayrı bir tat