1

kolanın içindeki asidin mideye çok zararlı olduğu ve hatta tuvaletlere döküldüğünde görülen sonucu herkes seyretmiştir sanırım internetten.
asitli olan her içecek zararlıdır karaciğere ve mideye. içiliyor zaman zaman ama her zaman içmem, cola ancak çok canım isterse o da pepsi tercih ederek içerim.

1

kola asitli olduğu için insana zarar verebilir ama ben çocukluğumdan beri kola içiyorum ve sabah aç karnina bile ama çok şükür 24 yaşındayım hiçbir şekilde sorun yaşamadım yani ne kadar zararlı olsa da olmasa da ben içiyorum. sonuçta koladan daha çok diğer zararlı şeyler var. bence insanlar onları içmemesi lazım bence onların yanında kola çerez yani bana göre hafif kalır diyeyim. bunu herkes de biliyor. yani kola o kadar da çok çok zararlı değildir. hani eğer zararlı olduğunu düşünen insan varsa da çok az tüketmesi lazım . hem bu zamana kadar hiçbir şekilde zararını görmedim, bir faydasını görmedim ama içiyorum, içmeye de devam edeceğim.

0

tabiki zararlı içindeki katkı mağzemeleri yüzünden

0

hala kola içmek sağlığa zararlıdır tabii ki.. yararlı olduğunu hiç kimse söylemedi bu zamana kadar. ama ben kolay çok seviyorum ya bende bağımlılık yaptı. neredeyse her yemeğin yanında kola içiyorum ve kola içmeyi çok seviyorum ben. zararlı olduğunu bilsek de bazı şeylerden vazgeçemiyoruz ne yapalım yani bu da bizim huyumuz.