0

kazanılmaz şayet kazanılsada artık hiçbir sey eskisi gibi deildir

0

kaybolan güven malesef geri gelmiyor bence . insanın her zaman içinde bir şüphe oluyor . güveniyorum desen bile hep aklında acaba sorusu oluyor. çok güvenmekk iistiyorsun ama malesef kaybolan güven eskisi gibi geri gelmiyor.

0

insanlar hayatlarında bazen yanlış yapabilir.buda güvensizliklere yol açar.bir kere güven yitirdiyseniz onu düzeltmek karşımızdaki kişinin güvenini tekrar kazanmak zordur ama imkansız değildir.burada hangi olayı yaptığınızda çok önemlidir.bazı şeyler vardır ağzınızla kuş tutsanız o güveni tekrar sağlıyamazsınız. onun için güven kaybettirecek hareketlerden uzak durmamız gerekir.

1

yani kaybolan güvenin kazanılması gerçekten de çok zor. eğer karşısındaki insan onu gerçekten seviyorsa onu affedebilir ama hiçbir şekilde eskisi gibi güvenemez, her zaman kafasında bir soru işareti olur. yani insan bir kere güvenini yitirdin mi bir daha asla hiçbir şekilde o güveni kazanamaz ve ilişkinin de hiç bir anlamı da kalmaz. ondan dolayı insanlar kimseye karşı güvenini yitirmemesi lazım güven bir daha eskisi gibi geriye gelmiyor. çünkü zaten bu devirde insanlara güvenmek çok zor hele birine güvendinmi senin güvenini yitirdimi bir daha asla o güveni kazanamazsın.

0

bence kaybolan güven tekrar kazanılması biraz zor o kadar şeyden o kadar sorundan sonra onları unutup tekrar yeni bir sayfa açmak biraz zor olabiliyor ve şöyle bir düşünce oluyor yine aynısı olursa tarzında o yüzden hiç başlamamak ona tekrar güven vermemek en iyisi.