0

süt içmeyi çok severim ve kemiklere çok yararlıdır. hala kaç yaşıma geldim süt içerim ama bizden önce çocuklara daha çok yararlı o yüzden çocuklarımıza sütü sevdirmeliyiz . sevmeyen cocuklar için icine bal pekmez tarzı şeyler koyarak sevmesini sağlayabiliriz diye düşünüyorum. kızım yaşına girecek yakın zamanda hemen süte başlayacağım tabiki kutu sütler değil inek sütü daha yararli taze olması da çok önemlidir bu konular da.

0

sut içmek kemiklere faydası çok diye biliyom

0

evet süt içmenin kemiklere faydası olduğunu söylüyorla.r ama ben sütü hiç sevmiyorum içmiyorum annem sürekli iç diyor anne diyorum ben büyüdüm diyorum ama sürekli bana süt içirmeye çalışıyor. kardeşime çok iciriyor şimdi sıra ona geldi.ama ben kakaolu sütü tercih ediyorum yani eğer süt içmek gerekiyorsa ben kakaolu süt içerim yani çikolatalı süt içerim neden normal süt içeyim ki gülücük :))

0

evet tabii ki de süt içmek kemiklerimize faydası vardır. kemiklerin iyi bir şekilde gelişmesini sağlar. yani özellikle çocukken başlamak gerek. yani annelerin görevi bu çocuklarına süt içirmesi çünkü yoğurt olsun ,peynir, süt bunlar faydalı şeyler bebeğin veya çocuğun gelişimi için hani mesela benim annem bana küçükken çok süt verilmiş. ben şu an 24 yaşındayım ben gene de sütü çok seviyorum ve hala da tüketiyorum. bence süt içmenin yaşı yoktur herkes içebilir. bu normal bir şeydir dediğim gibi yani faydası var, hiçbir şekilde zararı olmaz.