1

tüm hastalıklarda moral çok önemlidir. 7 den 77 ye her insanın ilgiye ve sevgiye ihtiyacı vardır. insanın içi ağlamadan dışı ağlamaz derler. bir çok hastalığın sebebi psikoloji olduğu biliniyor günümüzde. psikolojiye en iyi gelen şey de sevgi. o yüzden sevginin üstesinden gelemeyeceği şey yok, alnımıza yazılan kaderi yaşarız her şekilde ama sevgiyle bunu daha güzel yaşarız.

0

tabii ki sevgi ile kanser yenilebilir. çünkü kanser hastalarına en büyük ilaç moraldir ve bunun da ülkede birçok örneği mevcuttur. zaten insanlar genel olarak sıkıntıdan dertten kanser oluyorlar onlara moral verdiğimiz sürece rahat ettirdiğimiz sürece kanseri yenebileceklerine inanıyorum. benim iki tane teyzem kanserden vefat etti diğer teyzemde kanser hastasıydı. ama onun çocukları ona o kadar sevgi ile baktılar ki o kadar moral verdiler ki istediği her şeyi yaptılar, istediği her yeri gezdirdiler ve onu kanserden kurtardılar gerçekten şimdiki zamanda kansere çare bulmak çok zor. maalesef tıpta kansere yapabilecekleri bir şey kalmıyor o yüzden elimizden geldiğince eğer kanser hastası yakınlarımız varsa onlara moral vermeye çalışalım, sıkıntı vermeyelim onları hayatlarının en güzel günlerini yaşatalım ki o hastalığı rahatlıkla yine bilsinler bu konuda çok duyarlı olalım. lütfen ben çok üzülüyorum çünkü bir hastalığa yakalanıp genç yaşta hayatını kaybetmeleri beni çok yaralıyor.

0

kanser olan bir kişinin moralini yüksek tutmak gerekir diye söylenir.ondan dolayı sevginin önemi büyüktür.sadece sevgi yetmez belki ama her hastalıkta olduğu gibi kanseri yenmekte sevginin de çok önemi olduğunu düşünüyorum

0

herşeyin basi sevgisidir ve sevgi en güzel ilaçtır.