0

dış görünüş bir insan hakkında tüm fikirleri vermese de tabi ki önemlidir. öncelikle temiz ve özenli giyinmesi, giyinişine önem vermesi, tavırları ve davranışları oldukça önemlidir. bakımlı eller ve tırnklar, ütülü elbiseler, temiz bir yüz bunların hepsi önemlidir.

0

bence önemlidir ki ben zaten herkesten önce ne yapıyorsam kendi düşüncelerimin kendimi iyi hissedeceğim yönde olmak görünmekten yanadır ve bu nedenden dolayı da genellikle mutsuz olduğum zamanlarda makyaj yapıp dış görünüşüme önem gösterip daha fazla uğraşırım başkalarından çok kendi düşüncem için onem vermekteyim.

0

elbette ki dis gorunus önemlidir. dış gorunus deyince de yanlış anlaşılmasın insanın ustu başı ki bunu derken pahalı kıyafetler giymekten bahsetmiyorum. temiz ve özenli giyinmek, saçına özen göstermek, bakımlı olmak onemlidir benim için .

0

evet önemlidir bence her ne kadar inkar etsek de . yani insanların seni nasıl bulduğu değilde kendini nasıl gördüğündür önemli olan bu nedenle kendimize bakmalıyız .

1

hayır değil çoğu insana göre dış görünüş önemlidir evet ama iç güzellik dışa vurur derler.bir arkadasım vardı hiç unutmam şimdi biri çıksa karşıma aşık olsam kalbini nerden görüp aşık olacam tabiki dış görünüşe aşık olacam sonra kalp derdi od haklı tabi ilk bakış için önemli ama sonradan asla bir önem taşımıyor yerini kalbe bırakıyor.