0

kesinlikle olmazsa olmazı değildri ama dinç ve sağlıklı olmak ve fiziksel gücmüzün yerinde olmasını istiyorsak beslenme ve uyku düzenine ek olarak spor yapmak karşı konulmaz ölçüde fayda sağlayıp yaşam kalitimezde etkisini gösterecektir.

1

yani tabii ki de spor sağlıklı ömür için sonuçta sporun faydası vardır, hiçbir şekilde zararı yoktur. herkesin spor yapması lazım tabii sigara içen insanlar hiçbir şekilde spor tavsiye etmem. hiçbir anlamı kalmaz spor insanı her zaman dinç tutar ve kolay kolay yaşlanmazsın yaşlansan bile en azından biraz geç olur. günümüzde spor yapan yaşlılar bile 18 yaşındaki insanlardan bile daha dinç diyebilirim. zaten kendimizde görüyoruz bunları eğer sağlıklı olmamız için spor yapıp, iyi beslenmemiz ve uyku düzenimiz mi olması lazım diye düşünüyorum.

0

tabii ki gereklidir. spor yapmak insan sağlığını asla zarar vermez kemik gelişiminde kas yapmada özellikle de çok faydalıdır elinizden geldiğince spor yapmaya çalışın yani bir spor salonuna falan gidemiyorsanız bile en azından günlük yürüyüşler yapmaya çalışın evde kendi hareketlerimizi yapmaya çalışın.

0

spor sağlıklı ömür için gerekli eylemlerden biridir.spor sayesinde bir çok organımız gelişir ve daha sağlam bir hal alır.spor sayesinde aşırı kilo almaktan kurtuluruz.spor yapan kişi çevik ve zihinde olur.kas ve eklemlerimiz için çok faydalıdır.spor ve düzenli doğru beslenme daha iyi yaşam sağlar bizlere.