0

hayata pozitif bakıp etrafındaki insanlarla mutlu olup kimseyi kırmadan davranmak yardımlaşmayı bilerek iyilik yaparak bu bize istediğimiz ödülü getirir.

1

insan kendini sürekli hayata karşı motive etmeli. motivasyonun en önemli kısmı ise kesinlikle ödüllendirmedir. kendimizi cezalandırırken çok kolay cezalandırıyoruz ve en çok kendimize karşı acımasız davranıyoruz ve hatayı ilk kendimizde arıyoruz. ödüllendirirken neden bu kadar cömert değiliz kendimize karşı. çok büyük şeylerle değil, hoşumuza giden küçük şeylerle, ya da kendimizi motive edici sözlerle de kendimizi ödüllendirebiliriz. bu kadarını hak etmeliyiz bence.

0

sen kendini ödüllendirsen ne olur ki ? yani bir şey olmaz. bana göre önemli olan insanların seni ödüllendirmesi gerekir. eğer seninle kendini ödüllendirmek istiyorsan yaptığın her işten memnun kalarak kendini ödüllendire bilirsin. önemli olan burada başarıyı elde edebilme,k eğer sen bu başarıyı elde edebiliyorsan her gün de yapıp ödülleri'ne bilirsin yani bu sana kalmış bir şey.

0

yaptığın iş kıymete değer bir iş olmalıdır.