1

bir soru -5 aldığında o soru kalmalı mı?

bazı kişiler o kadar saçma soru soruyor ki her zaman görüyoruz. bazı kişiler buradaki diğer üyeler için soru açıyor. bunun önüne bir nebze işe yarar.

7 cevap
0

kalsın bence. çünkü gıcık olduğu için bile eksi atanlar var sitede. benim sorusuna verdiğim cevabı sevmiyor eksi atıyor sonra sorularıma da saldırıya geçiyor bazı kişiler. güya sitede sohbet olayı yok hatta millet kozunu orda paylaşsin diye sohbet kanalı bile açıldı millet hala sorulara saldırı peşinde. özellikle bilgi kaynaklı fakat dikkat çekici niteliği olan sorular soruyorum bana göre sorularımın niteliği hem öğretici hem şaşırtıcı çoğunlukla. fakat bundan çok rahatsız olan iki karış tepkisini yazarak haksız kazanç sağlayan bile oldu da banlanan olmadı. görüş bildirecek kişi görüşünü yönetime bildirsin niye bilgi kaynaklı soruluyor desin mesela sanki sitenin amacı bilgi edinmek bilgi havuzunu genişletmek değilmiş gibi bi dayak yemediğim kaldı. yanlışlar düzeltilmeli bunu severim ama özelden ve cevap yoluyla saldırıya geçmek hiç hoş değil. özellikle cevap yoluyla yaparken bana saldırıp soru üzerinden haksız kazanç elde ediliyor buna da karşıyım. o yüzden eksi atan ne niyetle atıyor bilemiyoruz. sorunun niteliği incelenmeli öncelikle. geçenlerde sayfayi ingilizce bulgarca rusça sözlüğüne çevirdiler çok lazım bilgiler gibi sordular allah sordular. millet de cevap verdi durdu eksi atan da olmadı. bu sorular eksi almadığı halde daha gereksiz ve kaliteyi düşürüyor o yüzden soruları incelemek daha mantikli bir hareket olur diye düşünüyorum.

0

kalmalı, neden mi kalmalı? o kadar kendini kaybetmiş, gözünü nasıl bir hırs ve karşısındakine duyduğu öfke mi ne desem bilmiyorum saldırgan tutumları olan bir çok kişi var ki; gelip misal benim sorularımı eksiliyorlar, cevap bile vermeden. böyle ruh hastalarının olduğu ortamda hiç bir şey sağlıklı olarak değerlendirilemez. ben o kişilere kul hakkına inanıyorlarsa asla hakkımı helal etmiyorum. insanım diyebilmek için gerçekten insanca davranmak gerekir.

0

hayır kesinlikle -5 alıyorsa o soru burada kalmamalı hatta o soruyu soran insanın da buradan gitmesi lazım. sonuçta haksız yere kazanç elde etmiş oluyor. yani burada saçma sorular sorulması çok iyi olacak. hani biraz önce ben de gördüm neden peki sorumani onu uyarmıyor anlamış değilim. sonuçta burada benim kardeşim dediğim insanlar banlandı hani ben haksızlığı sevmiyorum ve burada -5 alan insan da şu anda aynı durumda onun buradan siteden yani komple atılmasını istiyorum ve saçma sorular an burada işi olmasın. biz erdem en azından fikrimizi sunabileceğimiz sorular olsun ki; en azında hak ettiğimiz gibi kazanç elde edelim. sonuçta burada paketler ek kazanç elde ediyoruz. emek harcıyoruz emeksiz insanların da burada işi yok.

0

bence de kalkması gerekiyor. çünkü site tamamen kirleniyor.

0

aynen bence de kalksın yararı olmayan soruların kimseye faydası yok o yüzden kalkarsa çok iyi olur böyle kalitesi bütün soruları kaldırabiliriz.

0

kesinlikle kalkmalı diye düşünüyorum. fazla eksi puan alan sorular üyeler tarafından kalitesiz sorular olarak görülmüştür ve insanları rahatsız ettiği apaçık ortadadır. o yüzden sitede büyük bir kesim sorudan rahatsız oluyorsa eğer bu sorular incelendikten sonra eğer kaldırılması uygun görülüyorsa kesinlikle kaldırılmalı ve sitede bu şekilde gereksiz sorular yer işgal etmemelidir bence.

1

bence de kalksin... hatta o kisi ban yesin bir zahmet. bu ne ya.. siteyi ne zannediyorlar.