0

yaşamın en güzel yanı önce sağlık,daha sonra sevdiklerinin yanında olmalarıdır.onlar varsa hayat güzeldir.hayatta sadece onlara güvenebilirsin,onlarabsırtını yaslayabilirsin.ailen olmadan hayat boştur bence

0

sevdiklerimizle güzel zamanlar geçirmektir.

0

yaşamanın en güzel yanı sevdiklerin olması ama sevdiklerini tabii her zaman sana destek çıkması lazım. ben bu hayatta sevdiklerim için yaşıyorum. annem, babam, kardeşim, eşim, oğlum için zaten bunlar benim için her zaman değerli her şeyim diyebilirim. canım, kanım sonuçta ama yeri geliyor bazen bunlar da yetersiz oluyor. hani biri çıkıyor ,geliyor insanlardan birisi sana engel oluyor mutluluğuna işte diyorsun ki; keşke yaşamasaydım ama işte her şey keşkelerle bitmiyor. bence kafaya takmamak lazım ve bu hayatta her zaman mutlu olmak için çabalamak lazım elbet bir gün biz de mutlu oluruz diye düşünüyorum.

0

yaşamanın en güzel yanı düşünüyorum ama, hiçbir şey bulamıyorum. hayatınızı adayacağınız bir varlığınızın olmasıdır belki de. bu bir evlat ya da bir kedi köpek olabilir. mesela benim köpeğim var hayatımı adadığım hayatımın en güzel yanı. her ne kadar maddi manevi beni çok yorsa da, sadece onun için bir şeyler yaptığımı ben de biliyorum, çevremdeki herkes de bunu biliyor.

0

özgürlüğün özgürsün mutlusun en azından o yüzden herseye rağmen gülerek yüzlü olmak gerekiyor

0

mutlu olmaktır ama mutlulukta bazen gelir bazen gider