3

sağlıklı yaşamanın sırrı pozitif düşünce midir?

uzmanlar hastalıkların zihin ile beden arasındaki iletişimin sağlıklı olmadığı durumlarda çıktığından bahsediyorlar. stress ve kaygı insanı yıpratan süreçleri bedene yüklüyor.

9 cevap
0

sağlıklı yaşamanın sırrı stresten uzak durmak pozitif düşünmek olumlu düşünmek umut etmekten geçer . nasıl bakarsanız olayları nasıl değerlendirir ve nasıl görürseniz hayatınızı da o şekilde yönlendirsiniz . örneğin korkularımın var ise oluşturduğumuz bu korkulardan uzak yaşarız . zaten insan olarak her konuda bir fikre sahibiz ve bu fikirler bizim yanlış düşünmemiz sağlayabiliyor . ne düşünürsen o olur derler bence iyi düşünelim iyi olsun..

1

kesinlikle pozitif düşünmedir. ki zaten birçok hastalıkta stresten meydana gelebilmektedir. streste negatif düşünceden kaynaklandığına göre kesinlikle ve kesinlikle pozitif düşünen insan gerçekten sağlıklı olan insandır.

0

kesinlike pozitif düşüncedir.insan iyi düşünmezse iyi olamaz.sürekli olumsuz,sürekli kötü konuşan insanlar mutlu olamaz.zaten bir insan yapmadığı şeyi de başkasının yapcağını düşünemez.
yada hissetmediği şeyleri,başkasının hissedeceğini düşünemez..
kötü düşünen insan,rahat uyuyamaz,rahat yemek dahi yiyemez...
pozitif düşünen pozitif hisseder,pozitif uyanır pozitif uyur.pozitif insan hayatta yaşadığı herşeyden mutlu olur,şükreder.en çirkin yerde bile sevecek birşey bulur.

0

tabiki sağlıklı yaşamanın sırrı pozitif düşünceden gelir . atalarımız ne demiş her şey kafada biter .o yüzden bu soruya vereceğim cevap olumlu olacaktır .insan ne düşünürse o olur hayatında . ciddi anlamda ruh ve benden sağlığı arasında doğrudan bir bağlantı bulunur . bunu daha önce yaşamış olduğunuz hastalıklara bakarak da görebilirsiniz . eğer canınız sıkkın ve yaşamak istemezseniz ; vücudunuz , sizin bu düşüncenize göre hareket edecektir . durumunuz biraz daha kötü olacaktır . neden doktorlar akrabalarını sevdiklerini görmesine izin verir hastanın ! bu sağlık açısından mantıklı bir hamle midir ? yanlız beden sağlığı değil onla birlikte ruh sağlığı da önemlidir . olumlu düşünen biri kolay kolay hastalanmaz . ruhsal olarak kötü hisseden biri ise kendini hastaymış ve sürekli ölecekmiş gibi hisseder . can sıkıntısı , kafaya çok takma bir süre sonra ciddi rahatlıklara yol açıyor . bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişey . o yüzden siz siz olun hayata olumlu bakın . siz önemlisiniz . başkalarının size değersiz ,
hissettirmelerine izin vermeyin . sizde başkalarına yapmayın bunu . iyilikle kalın .

0

pozitif düşünce insanda kanseri bile yendirir. önemi çok fazladır. aksine negatif düşünce sağlıklı bireyi ölüme götürür.

0

doğru olabilir insanın beyni rahat ise her uzvu daha sağlıklı oluyor

0

bir bakıma evet. olumsuz düşünürsen kendine iyi bakmaz, sahip çıkmazsın zaten.

0

evet. olumlu düşünüp stressiz yasamaliyiz. nasıl olacaksa.

0

büyük etkisi olduğunu söyleyebilirim tabi yaninda sağlikli beslenmek ve düzenli sporda olmali