0

yani şöyle bakınca ben ilk üye olduğun ben üye olduğum zaman zaten soru soramıyordum beyin modu vardı onun için bir hafta çok cevap verdiğim için şu anda cevaplardan daha öndeyim tabii ki eğer öyle olmasaydı yani cevap verirdiğim için ama şu anda daha çok cevaplardan önündeyim.

0

sorumanide genellikle cevap vermeye çalışıyorum. uzun cevaplar vermek insana daha fazla kazandırıyor bir konu hakkında merakım olursa ya da gerçekten aklıma bir şey takılıyorsa soru soruyorum.

0

ben soru sormayı düşünsem beyin moduna denk geliyorum. o yüzden daha çok cevap vermeyi seviyorum hem kazanç artıyor.

0

ben daha çok cevap veriyorum. bazen soru sorayım diyorum. ama düşünüyorum aklıma bir türlü soru gelmiyor. o yüzden sonradan vazgeçiyorum. zaten cevap yazmak daha fazla kazanç sağlıyor.

0

valla ben en cok cevap veriyorum. cunku cevap verdikce kazaniliyor.

0

yani ben genellikle cevap veriyorum. uzun cevaplar vermeye çalışıyorum ama aklımda soru olsa en azından soru sormuş kendi sorduğum soruya cevap vererek ikisinden de para kazanmış olurum ama işte aklımda soru olmadığı için soru soramıyorum maalesef öyle denk gelirse iki üç tane soru sorabiliyorum ama burada cevap vermek daha çok para kazandiriyor. tabii ki de uzun cevap verirsen para kazanırsın diğer türlü kısa cevaplar soru ile bir aynı şekilde iki kuruş veriyor.