0

kedi mamaları zarar vermez, çünkü kedilerin bünyesine göre yapılmaktadır. kediler çok hareketli olduğu için, onlara göre bir enerji sağlayan protein vitamin içerisinde bulunur. mamalarda genellikle tahıl kullanılır. pahalı ya da ucuz olması çok önemli değildir. tabii ucuz mamalarda daha çok tahıl kullanıldığı gibi, yine pahalı mamalarda da tahıl kullanıldığı bir gerçektir. bana yanında kedilere kuru mama nın yanında et tavuk balık gibi proteinlerde verilmelidir.

0

herhangi kaliteli bir mal olduğu sürece kedi mamalarının zararlı olduğunu düşünmüyorum. özellikle kedilerin çok sevdiği mama türlerinden biridir.

0

her türlü kedi maması zararlı değildir. iyi marka kullanılmalıdır.

0

kedi mamalarını insanlar kullandığında tabii ki de zarar verir. çünkü o kedilere özel bir mamadır. yani insan özel olsaydı eğer diyebilirdiniz ama insan özel bir şey olmayan yiyecekleri yemek tabii ki de insan sağlığına zarar verecektir. o yüzden hayvanları mamasından uzak durun ve her evde küçük çocuklarınız varsa onları da uzak tutmaya çalışın. aksi takdirde çok fazla hastalıklara sebep olabilir.