0

yani benim pek çok kitap okudum hangi birini sayayim ki . mesela huzur sokağı çok güzeldi. ahmet umitin bab-i esrar kitabı beni etkilemişti. ahmet gunbay yıldızın kitaplarını da çok severdim.

0

bu soruya en güzeli diye tek bir cevap verip kendimizi sınırlandırmamız çok doğru olmaz çünkü gerçekten kitapları severek ve yaşayarak okuyan bir kişi okuduğu her kitapta ayrı ayrı kahramanlar yarattığı ve farklı farklıruh hallerine büründüğü için bunu sınırlandıramaz ki bence kitaplar hayatımızdaki en güzel şeyler. şahsen ben bir sınıflandırma ve sıralama yapmıyorum çünkü yazan emek verip sanatını konuştururkrn biz okuyucuların bunları basit bir sıralamaya koyup değersizleştirmenin saygısızlık olacağını düşünüyorum. ama küçük bir tavsiyede bulunabilirim herşey seninle başlar kitabı bu söylediklerimi anlamanız için güzel bir başlangıç olacaktır. e bu güzel eseri bize kazandıran mümin sekmana da teşekkürü borç bilir saygılarımı sunarım

0

tutunamayanlar. oğuz atay eseridir. şaheserdir. bir insanın kendinde kayboluşunu anlatır. yıllar önce yazılan bu eser çağımızın da içinde bulunduğu yalnızlığa ışık tutar aslında. muhteşemdir. okumadıysanız hayatınızda bir eksiklik vardır. bu eser kahramanımızın insanlar arasındaki yalnızlıklarına deyiniyor.
bir diğeri küçük prens bu eser de inanılmaz. aslında çocuk masalı diye yazılan bu hikaye kitabı aslında büyükler için bir kitaptır.

1

hayatımda birçok kitap okudum hepsi ayrı bir güzel hepsinden farklı bir zevk aldım okurken ama en çok hoşuma giden iskender pala'nın şah sultan romanı güzel bir kitapdır tavsiye ederim.

0

oguz atayın tutunamayanlar romanı okudugum en güzel kitaptı

0

çokça karşılaştığımız sorulardan bir tanesi. ama benim cevabım her zaman aynıdır. hasan sabbah ve cennet fedaileri.