1

insan uykudayken hiçbir şeyin farkında olmaz. bilincimiz tamamen kapalı olur ve hiçbir şey düşünemeyiz. genellikle hiç hareket etmeden sana bir tür pozisyonda saatlerce kalırız. tepemizde insanlar hakkımızda konuşuyor olsa bile ya da bize bir şey yapacak olsa ağzımızı kapatıp bizi öldürecek olsa hiçbir şey hissetmeyebiliriz. uyurken yaşayacağımız tehlikelerden bir haber bir şekildeyizdir. o yüzden uyku yarı ölüm halidir. insanın bilinci kapalı olduğu için hiçbir şeyden haberi olmaz. kendinizi savunamayacak bir durumda olursunuz.

0

uyurken hiç bir şey hissetmezsin yani fiziksel olarak dokunulunca anlayabilirsin ama. masum ve çaresizsin. ölmek gibi işte sadece şuan uyandıran var.

1

uyku yarı ölüm halidir demek, uyurken birçok kasımız ve bilincimiz yavaşladığı için, ölüm anındaki ne yakın bir hal alırız. bu yüzden uyku, yarı ölüm halidir derler. kaslarımız rahatlar, gevşer uyurken. bir iş yapmadığımız için herhangi bir kasımız çalışmaz. sadece göz kapaklarımız kapalıdır bu yüzden olduğunu düşünüyorum.