0

matematik 'yı en kolay konu diye bir şey yoktur. zaten herhangi bir konuda kolay diye bir şey de yoktur sadece basit ve daha kolay anlaşılır vardır. matematikte daha kolay anlaşılır tek konu vardır; sayı ve/veya sayı teorisi.

1

matematikte en kolay konu kesinlikle sadece dört işlem.:) işin içine başka şeyler girince matematik olmaktan çıkıyor işkence haline geliyor resmen. matematiğim kötü değil seviyorum da ama bu hale getirene kadar da çok uğraş verdim. bana göre matematiğin en kolay konusu ise, denklemler ve trigonometri de kolay aslında çalışınca.

1

matematik genellikle kimine göre kolaydır, kimine göre zordurm hani sonuçta zeka ile ilgili bir şey. şahsen ben matematik dersini hiçbir şekilde iyi değilim. sadece bana göre kolay toplama, çıkarma ,çarpma diğerleri zaten zor oluyor. genellikle bölme işlemini falan veya diğerlerini yapamıyorum ama dediğim gibi insandan insana değişiyor. eğer bir insanı dersi severek yapıyorsan matematik ders ona gerçekten çok kolay gelir ama bana göre zor yani.