0

güle güle harca. bence bir ihtiyacın olunca harca. boşa harcama. aklında bir şey varsa veya almak istediğin bir şey varsa biriktirmeye devam et. birikince gidip alırsın. çünkü burada 25 lira yapana kadar insan çok emek veriyor. kolay bir iş değil. sonuçta yavaş yavaş birikiyor. daha fazlasını yapmak için de sana baya moral olmuştur. biriktirmeye devam et.

0

öncelikle allah bereketini versin.boş boş oturmakdan hiç bir şey üretemeyen insanları bir şey başarmadığı gibi öğrenme gibi merakı olmayan insanları sev e miyorum.burda günler belkide aylar süren bir çalışmayla para kaznamışsınız bilgi ve tecrübenizle ..bu çok önemli bir mevzu,hakkıyla para kazanmak ben de hedef olarak öncelikle 25 tl ...deneyim kazanmak ve merakımı gidermek için,cüz i olan bu parayla eşime söz verdiğim bir şey var önceliğim o olacak.hani derlerya ne uğraşıyorsun bu kadar verecekmi bakalım,boşuna ğraşma değmez dye senin motivasyonunu bozmaya calışırlar sende büyük bir azimle vede verilen olumsu z eleştiriye rağmaen hırsla başarırsın,ve arada dersinki bende bu parayı kazanacağım ve seni yemeğe götüreceğim diye iddiaya girersin benimki o tarz bir şey,,eğer başarırsam k i allahın cc izniyle başaracağım o sözümü yerine getireceğim.sonrasında 100 tl olmasını bekleyeceğim abri nekadar sabırlı olabilirim o tartışılır.sizinde emeğinizi boş gören birileri varsa onların gözüne sokacak türde tavuk döner ayran ikram edebilirsiniz :)

0

allah bereket versin. kendinize bir kahve ismarlayabilirsiniz. bunu hak ettiniz cunku. o kadar calistiniz, sorulari cevapladiniz, bir emek verdiniz cunku. :) guzel bir kahve iyi gider bu parayla. :)

0

hayırlı olsun kardeşim güle güle harca fakat paraya ihtiyacın yoksa o parayı sakla dursun kenarda hemen harcama cünkü kazanılması cok zor burdada olduğu gibi yani.

0

hayirli olsun bence lazim oldugundaxharca bence lazim olmadiginda vaska bisey harcama cunku belli bir gunde lazim olur

0

öncelikle hayırlı olsun o parayla istediğini yapabilirsin bunda ozgursun. bence paranı yatırım yapabilirsin tabi bu çok az demeyip biryerden baslarsan neden olmasın ki.bence sakla o parayı kötü günler için bir kenarda dursun belki lazım olur ilerde . şimdi sen dahaa fazlasını kazanmaya bak ve sürekli yatırım yap biriktir o parayı.

0

öncelikle paranı güle güle harca tabii ki bu paranın 5 tl sini veya 10 tl sini saklayabilirsin acil ihtiyacın yoksa o para hep dursun sende aklına geldikçe sorumani hatırlarsın dersin sorumani sitesinde kazanmıştım diye.

0

hayırlı olsun darısı başımıza güle güle harcayın ben olsam ilk parama bir güzel yemek yerdim.

0

ne kadar aldınız sorumaniden ödeme olarak.

0

sakla ilerde çıkarır torunlarına felan gösterirsin bu sorumani den kazandığım ilk para diye

0

ne kadar aldıgına baglı 25 lırayla bırer doner yersınız 50 60 aldıysanız bı kofte yeyın artık bende ılk paramı aldıktan sonra kendıme erzak almayı dusunuyorum. 25 liraya 3 5 gunluk erzak alınır o yuzden ne akdar cabuk alsak o kadar iyi :d

0

ben olsam arkadaşımla bir yemek yerdim veya kumbarama atardım

0

miktarına bağlı ne kadar aldınız ben herhalde kitap alırdım

0

eğer çok ihtiyacınız yoksa bir öğrenciye bağış olarak verebilirsiniz. hayvanları seviyorsanız sokak hayvanlarına mama alabilirsiniz.

1

istediğiniz bir şey alın hatıra kalsın kuruş kuruş kazandık onu bir anda yemeyin bence.

1

allah bereket versin güzel bir yemek ısmarla kendine