0

ben bade işçili ilk kuzey güneyde tanıdım daha öncesi varsa bilmiyorum yada hatırlamıyorum ama gerçekten hem çok güzel hem çok başarılı hemde çekici bir kadın. ufak tefek cinayetlerde oynadı en son set arkası görüntülerini izledim ne kadar mutavazi ve tatlı bir kadındır o . gerçekten tebrik etmek gerekiyor. umarim boyle kendini bozmadan devam eder.

0

2011 yılında ezel dizisi bittikten sonra kanal d'ye yayınlanmaya başlayan kuzey kuzey ve güney dizisinde oynamıştır. kıvanç tatlıtuğ ve buğra gülsoy'un başrol oynadığı dizide bade işçil banu sinaner karakterini canlandırıyordu. moda ve katalog çekimlerinde yer alan oyuncu yılın en iyi reklam yüzü olmuştur. bade işçil 2013 tarihinde işadamı malkoç sualp ile evlenmeye karar vermiştir. evliliği boyunca etlere ara veren bade işçil'in malkoç sualp ile olan evliliğinden bir tane oğlu olmuştur. elinde sürekli sorunlar yaşayan bade işçil psikolojik şiddet gördüğünü belirtip malkoç sualp'e boşanma davası açmıştır. bu konuyla birlikte magazin dünyasında sıkça görülmeye başlanmıştır. güzel oyuncu 2017 yılında tolgahan sayışman ile birlikte başrolünü paylaştığı eski sevgili adlı sinema filminde rol almaya başladı. daha sonra ufak tefek cinayetler dizisine devam etmiştir. dizide oldukça sevilen bir kişi ve dizideki adı pelin adlı karakteri canlandıran oyuncu ya başrolde mert fırat eşlik etmiştir. moda tasarım eğitimi alan bade işçil birçok elbise tasarlayan bildiğini görüyoruz. uzun yürüyüşler yapmayı da seven bade işçil ayrıca cenevre maratonunda koşmuştur. oldukça türk dizelerinde başarılı bir şekilde ilerlediğini görüyorum. ilerleyen zamanlarda daha kaliteli dizilerde kendisini göreceğimize inanıyorum.

0

bade işçil 8 ağustos 1983 tarihinde istanbul'da dünyaya geldi. balkan kökenli bir ailenin kızı olan bade işçil'in anne adı kadriye gündüz baba adı levent işçil'dir. anne ve babası 1999 tarihinde boşanan bade işçil'in annesi kadriye gündüzle birlikte nişantaşı'nda hayatını devam ettirmek zorunda kalmıştır. üniversiteye kadar olan eğitimi istanbul'da tamamlayan oyuncu üniversite eğitimini ise yeditepe üniversitesi moda ve tasarım bölümünde tamamlamak zorunda kalmıştır. barış manço'nun cenazesinde mahsun kırmızıgül de tanışan bade işçil 7 yıla yakın bu birlikteliği sürdürmüştür. ekranlarda profesyonel olarak ilk çıkışı star tv'de yayınlanan evlere şenlik isimli programı sunarken görmüştük. ipek bilgin ve ümit çırak dan oyunculuk derslerinde alan bade işçil'in oyunculara geçişi ise yönetmen andaç haznedaroğlu sayesinde olmuştur. 2006 yılında yönetmenliği andaç haznedaroğlu'nun yaptığı emre altuğ ve mine turgay başrol oynadığı gülpare adlı dizide rol almaya başlamıştır. cine5 atlı kanal'da yayınlanan metropol cafe isimli komedi dizisinde başarı sağlamıştır. yapımcılığını ve yönetmenliğini birol güvenin üstlendiği dizide oyuncu şebnem adlı karakteri canlandırmaktadır. 2009 yılında show tv'de yayınlanmaya başlayan ve efsane haline gelen ezel adlı dizide ilgi görmüştür. kenan imirzalıoğlu, cansu dere ve tuncel kurtiz gibi isimlerin rol aldığı dizide bade işçil şebnem sertuna karakterini canlandırıyordu. 2010 yılında becel yağının marka yüzü oldu ve reklamlarda oynamaya başlamıştır.