1

sevdiğim oyuncudur. bursa ilinde dünyaya gelmiştir. sinema sektörüne girmeden evvel kaleci olarak bursaspor'da oynarken hatta transfer olacakken, bir dizide rol alıyor ve sonrasına kendini bu sektörün içinde buluyor. ah ulan istanbul dizisi ile bende onu tanıdım. müslüm filminde de rol almış, fragmanlardan gördüğüm üzere. şimdilerde sanırım 2 sezondur çukur dizisinde vartolu karakterine hayat veriyor. adını unuttum yeni evlendi o da dizi oyuncusu olan eşi ile de. uğur yücel'in dizisinde ikisi oynarken tanışmışlar.

0

erkan kolçak köstendil daha önce birkaç filmde oynamıştır.ama ilk çıkış yaptığı dizi ulan istanbul da carlos rolüyle gönülleri fethetmiştir.ve şuan çukur dizisindeki vartolu karakteriyle kesinlikle her rolün üstesinden gelebilecek bir oyuncudu olduğunu göstermiştir.

0

erkan kolçak köstendil 1983 yılında bursa'da dünyaya gelmiştir. ilkokulu ve ortaokulu bursa da okuyan oyuncu lise eğitimini de bursa atatürk lisesi'nde tamamlamıştır. futbola olan düşkünlüğü sayesinde genç yaşlarda bursaspor'da kalecilik yapmaya çalışmıştır. ancak lisedeki hocası zuhal köseoğlunun yönlendirmesi ile mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümüne girmiştir. o dönemlerde tuncay özinel tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. televizyonda ise ilk olarak yayınlandığı dönemde oldukça popüler olan kurtlar vadisi'nde bir galericiyi canlandırmakdaydı. oyuncu 2009 yılında ise facebook dizisi olan mukadderatı yazıp yönetmiştir. 2009 yılında ayrıca trt de yayınlanan mat dizisinde rol alan oyuncu bu dizide emre karakterini canlandırıyordu. mat dizisi yayından kaldırılınca yine trt 1'de yayınlanan ve yapımcılığını osman sınav'ın yaptığı sakarya fırat adlı dizide görmüştük. bu dizide canlandırdığı er mahmut karakum karakteriyle izleyicinin beğenisini tamamen kazanmıştır. 2012 yılında fatma girik ve serdar gökhan gibi usta oyuncuların da rol aldığı babalar ve evlatları adlı dizide rol almıştır ve dizi kısa sürede final yapmıştır. 2013 yılında kanal d'de yayınlanan 2 sezon devam eden merhamet adlı dizide rol almaya başlamıştır. özgü namal ve ibrahim çelikkol'un başrol oynadığı dizide oyuncu mehmet adı karakteri canlandırıyordu. oyuncu bu yıllarda televizyonda asıl başarısını ise kanal d'de yayınlanan ulan istanbul dizisinde yakalamıştır. uğur polat ve şebnem bozoklu ile başrolü paylaştığı dizide oyuncu carlos adlı karakteri canlandırıyordu. oldukça sevilen dizide şebnem bozuk ile yaptıkları düetler muhteşem bir şekilde yayılmaya başlamıştır. oyuncu 2014 yılında ayrıca kıyamet çiçeği ve itirazım var adlı sinema filmlerinde oynadı. efsane haline gelen muhteşem yüzyıl dizisinin devamı olarak düşünülen dizide oyuncu tarihi bir karakter olan şahin giray han canlandırmaktaydı. karabela adlı filmde güven karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında ise fox tv'de yayınlanmaya başlayan ve uğur yücel'in başrol oynadığı familya adlı dizide büyük başarı yakalamıştır. oyuncu bu dizide uğur yücel'in canlandırdığı ana karakter olan yaşar beyoğlu'nun asi karakterli oğlu toprak beyoğlu'nun canlandırıyordu. televizyonda bir deli sevda ağabey görünen adam gibi uzun soluklu projelerde yer almıştır. sinemada ise usta oyuncu çetin tekindor'un başrol oynadığı babam adlı film kadrosunda yer alıyordu.ilerleyen zamanlarda çukur dizisinde oldukça sevilen bir karakteri haline gelmiştir. ana karakterlerden biri olan vartolu sadettin karakterini oynuyordu. oldukça başarılı film ve diziler geçirdiğini düşünüyorum. eğer bu şekilde devam ederse daha iyi yerlerde kendisini görebileceğimizi söyleyebilirim.