1

gündemi kesinlikle her gün takip ederim. hem ülkemizin hem de dünya gündemini izlerim. haber siteleri, köşe yazarlarını okurum. muhalif yayınlara da göz gezdiririm. her zaman hayatın gerisinde kalmamak ve bir şey sorulduğunda alık alık bakmamak adına her günüm böyle geçiyor.

0

gündemdeki haberleri genelde takip etmeye çalışıyorum . ama pek edemiyorum bu sıra. kızımla ilgilen evi toparla temizlik yap, oyun oyna , yemek yap gerçekten fırsat kalmıyor televizyonda zaten normal kanal açılmıyor bizde trt çocuk açık hep o yüzden sosyal medyada görürsem gece ordan izliyorum yada biri anlatırsa haberim oluyor. zaten haber izlesem de moralim bozuluyorr bbaşka birşey olduğu yok içim karariyor o yüzden izlememek daha iyi bence . 10 haberden belki birtanesi iyi oluyor ve insanın morali alt üst oluyor resmen .

0

yani takip etmeye calisiyorum gundemi.. ama bazen bazi haberleri goedukce hic haber izleyesim ya da okuyasim gelemiyor malesef.

0

akşamları özellikle gündemdeki haberler olduğunu takip etmeye çalışıyorum. tabii ki sosyal medya yayıldıktan sonra bütün haberlerden haberdar olabiliyoruz. özellikle haberler insanın bazen canını sıkabiliyor. en çok üzüldüğüm şeylerden biri de kötü haberler olduğu zaman insanın canını sıkabiliyor. bu yüzden daha çok internet üzerinden takip etmeye çalışıyorum. moral bozacak haberleri pek fazla okumayı ve takip etmeyi sevmem. gün içerisinde o kadar kötü olaylar oluyor ki anlatamam. daha çok spor haberlerini ve hava durumlarını izler oldum bu sıralar. kış günlerinde ki hava durumlarından haberdar olabilmek için haber sonlarını bekliyorum. bir plan yapmadan önce yarınki hava durumuna bakarak yapmaya çalışıyorum. bu yüzden günlük hayattaki haberler bizim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. bazen önemli haberlerden haberimiz olmuyor ve akşam haberlerinde ya da internet üzerindeki haber sayfalarından duyabiliriz.