0

şahsen pek televizyon izleyen birisi değilim ama fox tv nin yalan haber yaptığına çok az rastladım. yalan ve abartı haber yapan iki kanal biliyorum mesela, adı önemli değil, ne zaman televizyonda aşırı absürt bi haber başlığı dikkatimi çekse hemen kanala bakıyorum ve o iki haber kanalından birisi oluyor mesela. onların yanında diğer kanallar ve fox benim gözümde hiç yalan haber yapmıyorlar neredeyse...

0

zaten fox'u seyretmiyorum bile. öncülü tgrt eskiden ak parti'nin ve öncüllerinin en sıkı destekçisiydi ve 2007'de adı değişti ve amerikan sermayeli oldu.

-2

fazla fox izlememeye çalışıyorum nefret ettim bu yalan haberler beni kanaldan da soğuttu

-2

uzun yıllardır televizyon da haber izlemiyorum telefonumda haber uygulamaları var sözlü veya videolu onlardan gelen bildirimle haberlere bakıyorum. televizyon da tüm kanallar yancı medya olmuş doğru düzgün haber veren kanal kalmadı. bir haber olunca tüm kanallarda o haber sunulur genellikle ama fox tv’nin yaptığı haberleri hiç diğer kanallarında göremiyorum, hem asılsız haber yaptıkları hiç hemde yancı medya oldukları için fox tv nin haberlerini denk gelse bile izlemiyorum.

-2

ülkede yalan haber yapmayan bir kanal mı var ki

1

fox tv o tv bu tv su tv farketmez. medya genel olarak yalan haber yapmada ustalaşmış.

-2

fox tv haberlerinden nefret ediyorum mümkün olduğunca izlememeye çalışıyorum. abartılacak konu hakkında sessiz kalıp, çok küçük başka bir haberi göklere çıkartabiliyorlar.

-2

yanlı habercilik politikası varsa demek ki normal.