0

valla gercektrn helal olsun yani. cocugu ile beraber burayi nasil birakmadi, hala hayretler icerisinfeyim. ams aldigi paranin da kurusu kurusuna helal olsun valla. guzel bir basari. masallah diyrlim de nazar degmesin arkadasimiza. vala guzel bir csba vermisti yarışma sırasında. güzel kazançlarda elde etti bu siteden. yani ben brkar olup o kadar bos vaktimin olmasina ragmen o kadar cabalayamadim yani. :d :d ama iste bu yarismadsn sonra da pek girmedi. o zamanki odemesini aldi, girmedi daha. iste bu aralar bidaz girdi. ama hakkidir yani. yilbasi yarismasinda cokca vakit gecirsi burada. sıkıldı. yani kim olsa sıkılır yani... her türlü helal olsun valla.. hakkini veriyor valla.

0

valla kiz o cocuga ragmen iyi direniyor... kazanmak brnce onun hakki

0

bence artık su yarisma bitsin çünkü herkesin işi var ve hak eden kişiler işleri olduğu için siralamadan dumeye başlıyorlar.

0

vallahi tubiş 2 sıradan gene düştün 3 sıraya geçtim ama oğlan durmadığı için bakalım yarına kadar kaçıncı sıraya düşerim hiç belli olmaz. gerçekten de çocuk hiç durmuyor. zaten telefonun şarjı da bitti yani bence hak eden kazansın diyorum. ne olacağı daha belli değil çabalamaya çalışıyorum. bir elimde oğlum bir elinde ise telefon gene de yazmaya devam ediyorum. teşekkür ederim benim hakkımda iyi bir şekilde soru başlığı açtığın için.