0

aile onemlintabikide ama sonuçta bu benim hayatim ve sevdigim insan evlenirdim

0

öyle bir anne ve babaya sahibim ki onları üzecek birşey asla yapmam.

0

aile görüşü almak önemli tabiki ama onların hayati değil kendi hayati herkesin o mutluysa büyüklerin de saygı duyması lazim.

0

ailemin bişey diyeceğini düşünmüyorum ama onların rızası olmadanda evlensem bile mutlu olamayacağımı düşünüyorum , o yüzden ailemin rızası olmaz sa evlenmem.

0

neden izin vermedikleri önemli bu konuda. varsa mantıklı bi açıklamaları sıkıntı yok tabii. mantıklı bi açıklamaları yoksa da illa evleneceğim dersem ben evlenirim. ha en olmadı kızı kaçırırım o zaman :)

1

kesinlikle evlenmem. bunu bana ilk tanıştığımızda esim de sormuştu. bana gore insanı o yasa getiren anne babası o insanın kuracağı yuvaya da müdahale hakkına sahiptir. tabi buradaki müdahale yanlis anlaşılmasın. onca sene emek verdikleri yavrularının sağlıklı bir yuva kurabilmesi için yapacağı seçimlerde doğru karar verebilmesine yardımcı olmaktır. bu sebeplerde ailemin razı olmadığı, istemediği bir evlilik kesinlikle yapmazdım. tabi ailemin de en doğru şekilde yonlendirebileceginden eminim.

1

hiç o konuda karşı karşıya gelmedik, gelirse de vardır bir bildikleri der karşı çıkmam. nasılsa öyle ua da böyle bağrımıza taş basmaya alıştık.

0

eskiden olsa evet derdim. ama arkanızda aileniz yoksa çok ezilirsiniz.

0

kırsal kesimde ve geleneksel ailelerde bu konu insanların kararlarını ve hatta geleceğini etkileyebilmektedir.

gençler gün geçtikçe hayatlarına daha çok sahip çıkmakta ve bu gelenek tarihte kalma yolunda ilerlemektedir. kişinin kendi hayatını yönlendirme hakkı olmalıdır.

ben gençlik yıllarımda aile büyüklerim izin vermese evlenmezdim sanırım. ama bugün olsa hayatıma sahip çıkarım. bunun için her türlü mücadeleye de hazır olurdum.

0

ailem beni 3 4 kişi istemişti babam vermemişti bende istemiyordum yaşım daha 16 17 olduğu için okuyodum ben o sıralar şimdi 1 buçuk yıllık evliyim bir oğlum var babam verdii ama :))))

0

sevdikten sonra kims e birşey diyemez bana evlenirim.

0

kesinlikle sevdikten sonra hemen evlenirim