0

bir erkeğin şiddet görmesi daha düşük tabi ki ama her insan şiddet görebilir ve tabi ki de hayır.

0

hayır asla evlenme bi iliskide şiddet varsa o iliski olmaz kesinlikle zarar veren biriyle yapamam benn asla olmamasi gerek bisey bi de seviyorsa asla olmamasi gereken bisey olamaz ama suda var ilişkiyi düzgün bi sekilde yasamak varken neden şiddet sevgi güzel sevilmek guzel mutlu olmak helede eşinle neden sana zarar versin ki sevilmek kadar guzel.bisey olamaz siddet hayir kadina siddet orani türkiye de cok fazla kadin bu dunyada herseydi annedir kizdir anadir kadindir herseydir asla yasamamasi gereken herseyi yasatiliyor siddet kadina asla olmamasi gerekn bisey sendr siddete hayir de ve engel olll asla kadinimizi ezdirme siddetci olan biriylede beraberlik aslaaa yasamam ben asla siddetci biriiyle olmazdi yapamazdim seven insan zarar vermez siddete karsi duralimmm sen de siddetxi biriyle asla olmaaa turk milleti olarak karsi olalimmm siddeteee

0

hayır tabiki evlenmek istemezdim bunu bilmiyorsam eğer evlenmişte olabilirim orasını bilemem ama eğer biliyorsam böyle biriyle tabiki evlenmek istemezdim. asla büyük konuşmak istemem ama benim şiddete karşı biri olarak böyle bir şeyi onaylamama çok zor olurdu tamam belki çok seviyorsunuzdur karşınızdaki insanı ama işin içinde biraz da mantık olması gerekir çünkü size de zarar verebilir ileride başkalarına zarar veren insanın size zarar vermeyeceğini de bilemezsiniz bu bakımdan da evlenmek istemezdim.

0

şiddetle geçiren bir kişi ile hayal bile kurulmaz evlilik olmaz geçim olmaz hayat olmaz

0

yani sonuçta sana zarar veriyor neden evlenesin ki ben şahsen evlenmezdim sonuçta canımı sokakta bulmadım.

0

bile bile şiddet uygulayan biriyle evlenmek isteyen pek fazla insan olacağını zannetmiyorum. eğer evlensek dahi o kişinin düzeldiğine inanarak evleniriz ve düzelmez ise şiddet devam eder zaten bir süre sonra zaten bu şekilde devam ettiğinde o kişiye olan aşkımız da biteceğini düşünüyorum.

0

malesef ki ulkemızde askına yenık dusen sıddete ragmen seven bi kitle var yapmayın kendınıze bunu

2

ben şahsen erkek olduğum için yani bir erkek bir kadına şiddet uygulayamaz. zaten bu kurallara da aykırı. yani adam olan insan kapıya vurur ya da başka yerlere ama kadına vurmaz

0

dayak yeme gibi bir fantazim yok o yüzden öyle biriyle neden evleneyim ki eğer sonradan öyle biri olursa bilemem ama dayanamaz bosanirim öyle biri olursa . hem kim evlenmek ışte ki öyle biriyle .

0

şiddeti uygulayan birine şöyle bir teklifte bulunurum: benimle evlenebilirsin. bir şartla. seni bu şiddetten kurtarmak için elimden geleni yapacağım. sende bana yardımcı olacaksın. bu koşulları kabül edersen seninle evlenirim.

0

helal olsun kızlar size zaten bende öyle biri değilim

0

hayır tabiki de evlenmem. şiddet uygulayan birisiyle neden evleneyim ki?

1

mazoşist olmadığıma göre hayır elbette evlenmem bunu bile bile. doğada dişisine şiddet uygulayan tek tür neredeyse insanoğlu. benim için ve ailem için kabul edilemez bir durum. evlilik içinde yaşandığında bile evliliğin bitmesine sebep olabilecek bir duruma göz yummam ve bile bile lades demem.