0

bence öksürüğe en iyi gelen sey limon nanedir.ben oksurmeye basladigim zaman ya limon sıkıp içerim yada nane kaynatip icerim.eger gecmezsede eczaneden ilac alip içerim

0

eğer kronik bir öksürüğünız varsa kesinlikle size önereciğim tek şey soğan kürü olur bir adet kuru soğanı ikiye bölüp üstüne bir bardak su ekleyip kaynatıyorsunuz ve günde bir bardak içiyorsunuz.öksürüğünüzün azaldığını göreceksiniz.bunun yanında balda öksüre çok iyi geliyor sigara kullandığınız için öksürüyorsanız bol bol yoğurt tüketin ama eğer gripten oluşan bir öksürük ise karabiber, bal ve süt tüketin.ama eğer öksürüğünüz kronik bir öksürük haline gelmişse kesinlikle yapmanız gereken tek şey soğan kürü olur.

1

öksürüğe en iyi gelecek şey bal, pekmez ve sıcak bir ıhlamurdur.

1

bal, pekmez, nane limon, ıhlamur bunlar öksürüğe iyi gelir. boğazı yumuşatıyorlar.

0

hatmi çiçeği, ıhlamur, bal karışımı iyi geliyor. tabi birde zencefil çayı çok iyi.

0

ıhlamur, ballı zencefil içine de biraz siyah susam

0

günümüzde insanlar en çok öksürürken hasta olurlar öksürüğü iyi gelenler.
zencefil öksürüğe birebir ancak zencefil yemek o kadar da sevimli olmayabiliyor. zencefil rendeleyip bal ile karıştırılarak macun kıvamına getirilip kaşık kaşık yenirse çok etkili olur. ancak tadı o kadar acı oluyor ki insan yemekte zorlanıyor. buna alternatif olarak yine zencefil rendeleyip kaynamış suyun içine atıp 5 10 dakika dinlendiriyorsunuz. rengini tadını vermiş oluyor. suyunu süzüp içine bal katip içerseniz de faydası oluyor.
zencefil harici öksürüğe çok iyi gelen mucizevi yiyecek siyah turp. siyah turpun icini oyun. alt tarafıni da kabul kısmından ince olarak kesin. bir bardağın üzerine havada kalacak şekilde oturtun oyduğunuz turpu. oyduğunuz yere bal doldurun. 1 gece bekletin bu şekilde. geceden sabaha bardağın içine turp bal karışımın özü sızmış olacak. bu sıvıyı için bana dua edin :) öksürüğü geçirmede en etkili iki şey zencefil ve siyah turptur.

0

zencefilli bal öksürüğe cok iyi geliyor. boğazın yumuşamasını sağlıyor. sıcak yada soğuk içecekler tuketmememiz gerek. içecekleri ılık bir şekilde tüketmeye özen göstermeliyiz. birde eğer sigara içiyor sak azaltmaya özen göstermeliyiz. eğer sigara icmiyorsak içen ortamlarda bulunmamaya dikkat etmeliyiz ki nefesimiz daha çok daralmasın.

0

öksürüğe iyi gelen sıcak suya bal karıştırıp içmekte iyi gelir yada balı sade yemekte öksürüğe iyi gelir.sütün içine bal koyarak içtiğinizde öksürüğe iyi gelir veya bal ile karabiberi karıştırıp yemekte iyi gelir ama tadı pek iyi değil demedim de oradan biliyorum.kuşburnu çayı ile ıhlamur çayıda iyi gelir

0

zencefil çayı içilebilir.tat dengesini ayarlamak için bal ile de karıştırılabilir.eğer yapılabilirse çiğ olarak da yenebilir.şahsen faydasını görüyorum.

0

öksürüğe iyi gelen şeyoer genellikle sağlığa da iyi gelir. öksürüğe bal iyi gelir.

0

öksürük genelde kış aylarında yani soğuk havalarda insanlarda görülen bir hastalıktır. öksürük için bir çok ilaç vardır. benim öksürük için şuan kullandığım ilaç gayaben adında bir şurup. tadı iğrenç ama onuda belirtmek isterim.

0

öksürük çokca kış aylarında artar. kış aylarında hiç hastalanmasan bile en azında öksürüğe yakalanırsın. hemen öksürüğe kapıldım diye hastaneye gidilmez, gidilmemeli zaten gitsenizde doktorlaeın vereceği öksürük şurunudur, o şurupta hiç bir zaman iyileştirmedi iyileştirmez sadece bilimsel bir ilaç. öksürüğü geçirse bile bir kaçgün geçirir ama bir süre sonra tekrardan yeniden öksürmeye başlarsın. en iyisi evde baharatlarla besinlerle bir şey yaparsak daha öksürüğü atacağızdır. ben kış aylarında öksürmeye başladığımda yemediğim besin olan balı bir kaşık da olsa yerim, taze zencefili serçe parmağının yarısı kalınlığında keser, iki üç parça yemeğe bakarım, biraz acıda olsa iyileşmek için yenmeli, bal veya zencefil yoksa evde en kötü bir su kaynatır, evde olan tüm baharatları kaynatırım, öyle içerim bir iki gün bunları yaptıktan sonra birşeyim kalmaz.

0

ılık ballı süt ıhlamur çayı c vitaminli meyvalar

0

öksürüğe şuanda kendimde bu rahatsızlıktan müzdarip olduğum için araştırdığımda pek bilinmeyen ama etkili bir yöntem buldum buda ayva yaprağı çayı. birkaç ayva yaprağını kısık ateşte 3-5 dakika kaynatıp suyunu içine bieaz da limon ekleyerek hen tüketildiğinde ciddi oranda rahatlama sağladı bende.

0

öksürüğe çok iyi gelen şeyler.
bal
karabiber
zencefil
keyçiboynuzu gibi şeyler öksürüğe iyi geldiğinin sürekli tüketmemiz gereken şeylerdir.
öksürüklede kalmayıp bizi gençleştirecek ve dinç tutacak doğal yollarla tedavi görebileceğimiz faydalı şeylerdir.

0

öksürüğe çörek otu ve bal karışımı çok iyi geliyor ben küçüklükten beri annem ve babaannem bana bunu yaptırırlar

0

bal limon zencefil karsimi çok iyi geliyor. yarim limon bi yemek kaşığı bal cay kaşığını yarısıyla zencefil karıştır te.

0

ballı süt
karabiber
nane limon
zerdacal

0

öksürüğe ballı süt ılık su ve çaylar iyi gelir