2

2018'de bırakmak istediğiniz bir şey var mı?

maddi sıkıntılar benimle 2019 a gelmesin lütfen.

12 cevap
0

evet bütün hayel kırıklarımı mutsuzluklarımı şansızlıgımı her zaman geride bırakmak istiyorum

0

maddiyatımın kötülüğü, korkularım ve şanssızlığımın 2018’de kalmasını diliyorum. 2019’da çok daha güzel, mutluluk ve maddi açıdan rahat geçireceğim bir yıl olmasını temenni ediyorum.

0

evet var şansızlıgım ve sakarlıgımı bırakıyorum

0

pek bir şey yok ama bu 2018 yılı gerçekten çok kötü geçti. 2019 ve nice daha senelerin iyi geçmesi dileğiyle .

0

2018 de bırakmak istediğim borçlarım mutsuzluğum ve hayallerim

0

acilarimi ve hayalleri 2018 bırakmak istiyorum 2019 da daha iyi umutlarla yeni hayallerin peşinde olmak

0

2018 de geride bırakmak istediyim şeylerin en başında arkadaşlıklar kuramama prolemi biraz tenbellik ve para problemleri

0

evet sigara ve fazla kilolarım.ikiside sağlımı bozuyor.sigara konusunda kesin kararlıyım şimdiden azaltmaya başladım nikotin sakızımı aldım ve kullanmaya başladım.kilolarda bir zahmet kendiliğinden gitsin yormasın beni.maddi sıkıntıları da geçtiğim yılda bırakmak istiyorum ama benimle çok mutlu olduğu için yakamı bırakmayacağını biliyorum.yaşlarımı geride bırakıyorum istemeden elimde olsa üçer beşer geri alırım geride kalanları.yeni yıl hepimize güzellikler sağlıklar bol bereketler getirsin olumsuz her şey geçmişte kalsın.

0

2018'de bırakmak istediğim 2 şey var; bunların başında sigara geliyor. sağlığa zararlı olduğu kadar maddi olarak da büyük bir gider. diğeri ise tembelliğim.

1

2018 yılına kredi borçlarımı bırakmak isterim. :) bu akşam piyangomuza bir para çıkarsa ki; fazla istemiyorum 200-300 bin yeter o zaman yeni yıla borçsuz gireriz, sonra eşimle benim emekli maaşlarımız ooo bize yeter de artar bile.

0

2018 yılında 1 senedir sürmekte olan neredeyse işsizlik sıkıntısını gerçekten bu yılda bırakmak istiyorum. benimle birlikte 2019 yılına o girmesin ve kısa süre içerisinde severek yapabileceğim ve güzel kazanabileceğim bir iş bulmak istiyorum. bunun dışında 2019 senesinde bütün kırgınlıklarımın, mutsuzluklarımın, üzüntülerim başıma gelen bütün kötü şeyler orada kalsın çünkü ben yepyeni bir sayfa açmaya çalışacağım ve bunun için de elimden gelen her şeyi yapacağım. bana zarar veren kötü insanların da bu sene de kalmasını istiyorum ve bana zarar vermemeleri için de ne gerekiyorsa yapacağım bu sene içerisinde. yrıca 2018 senesinde kalmasını istediğim en fazla şeyse dünyamızda gerçekleşen bu sapkınlıklar, kadın cinayetleri ,insanların birbirleriyle sürekli bir savaş halinde olması ,hayvanlara eziyet yapan kişiler keşke hepsini burada bırakıp o şekilde gidebilsek yeni yıla ama maalesef buna da yapılacak bir şey yok onlar da bizlerle birlikte yeni yıla giriyorlar umarım 2019 senesinde bu cani insanlar bir nebze olsun insafa gelirler.

1

tabii ki de 2018'de geride bırakabileceğim en önemli şey sigara olduğunu söyleyebilirim. çünkü sigara maddi olarak büyük sıkıntılara sokuyor beni. bu yüzden 2019'a maddi sıkıntı olmadan girmek isterim.