0

2018 yılında ev sahibi olmam en guzel şeydi ama 2018 enkotusu ise ev alırken çektiğim kredinin beni sıkıntıya sokması ildu

0

2018 yılında başıma gelen en kötü şey ,kesinlikle 2018 ılının şubat ayında işten çıkarılmamdır .kesinlikle haksız yere işten çıkartıldım ve bir süre boyunca çok büyük psikolojik sıkıntılar yaşadım. bir türlü yaşadığım şeyi kendi için içinde hazmedemedim. ancak yine sorarsanız 2018 yılında başınıza gelen en güzel şey size en fazla fayda sağlayan şey nedir diye. bu da başlarda çok kötü bir şey olduğunu düşündüğüm ancak sonradan iyi ki olmuş dediğim işten çıkarılmamdır. yani 2018'in başlarında bana felaket gibi gelen bir şey sonlarına doğru gerçekten benim için en hayırlı şey oldu ve o ortamda uzaklaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum ve allah'a binlerce kez şükürler olsun diyorum. o yüzden bir şey iyi ya da kötü olduğuna yaşamadan ve tecrübe etmeden sonuçlarının ne olacağını beklemeden karar vermemeliyiz bence.

0

başıma en güzel gelen olay hamile olduğumu öğrendiğim 14 mayıs 2018 tarihi ve 27 aralık'ta oğlum yavuz selim'i kucağıma almam. bence dünyanın en güzel şeyi. benim için iki en önemli gün. iyi ki dediğim en önemli şeyler. çok mutluyum. ama kötü olan ise kuzenimin intihar etmesi bu beni oldukça kötü etkiledi. onun ölmesi beni derinden sarstı.

0

2018 yılında en mutlu olduğum şey sevdiğim kızla tekrardan barıştım. uzun yıllardır devam eden ilişkimiz tekrardan başladı. 2018'de en kötü olaylardan biri de tabii ki maddi sıkıntılar içerisinde çok girmişimdir. inşallah 2019 yılında daha rahat yaşayabileceğimiz bir yıl olur.

0

istanbul üniversitesinde istediğim bölümün yüksek lisans programına kabul edildim.

0

2018 de başımdan güzel günlerde geçti kötü günlerde genelde iyi geçti sayılır ama kötü günlerimde olmadı değil