0

sorulara uzun cevaplar yazıp yorum yapmak daha çok kazandırıyor

0

bildiğime göre kelime sayısına göre para kazanıyoruz anında hesaba yansıyor ama ödeme isteği gönderilince bu verilen cevaplar mantıklımı değilmi diye bakılıyor ve ona göre aradan eleme yapılarak o yorumdan kazandığın kazanç çıkarılarak kalan para yirmi beş tl ve üstüyse ödeme yapılıyor uzun yazmak gerekli tabi ama uzun ve mantıklı yazmak daha iyi

0

ben de bu sitede iyiyim iyiyim ama uzun cevap yazmak daha fazla kazandırır mı bilmiyordum öğrendim evet uzun ve bilgi verici en azından soruyla alakalı cevaplar vermek güzel kazançlar elde etmemizi sağlıyor ama ben çok sorunun altında o kadar saçma sapan cevaplar gördüm ki soruyla alakası bile olmayan cümleler kurmuş insanlar sırf uzun cümle yazayım da kazancam açsın bence bu biraz haksız kazanç oluyor çünkü soruyu herhangi bir bağlantısı olmuyor.evet uzun cümleler kurmak fazla gelir etmemizi sağlar ama en azından soruyla alakalı cevaplar vermek vicdanen de rahat olmanızı sağlıyor çünkü bence site bu konuda gerçekten çok iyi böyle hile yapanları kopyala yapıştır yapanlara ya da saçma sapan cümleler kullananları kısa zamanda siteden atarlar bunun farkına varırlar eminim.

1

çok uzun yazmak maalesef para kazandırmıyor. çünkü verilen cevaplar da sorular da tek tek incelenip elemine edilmektedir. mantıksız verilen cevaplar, soru ile alakası olmayan cevaplar yanlış kabul edilip, hiçbir ücret alamıyorsunuz. bu sebeple sorulara verilen cevaplar doğru, mantıklı ve gerçekçi olmak zorundadır.

0

simdi soyle bir durum var. evet, sorudan da kazanc saglayabiliyoruz, crvaptan da kazanc saglayabiliyoruz. amaa.. soyle ki het ne kadar hizli hizli soru sorayim, garanti 2 kurusumu alayim derdindeysen harf hatasi, yazim yanlisi, noktalama isaretleri yapmaman gerekir. hadi arada kacabilir. ama surekli imla kurallarina uyulmayan sorular girersen uyarir seni sorumani ekibi. ayni seye uyaridan sonra da devam ederden banlanirsin. bu da bu zamana kadsr verdigin emeklerin bosa gitmesi demek... cunku banladiklari zaman parani asla alamiyorsun. cevaplarda evet ne akdsr uzun yazarsan o kadar kazanc saglarsin. hele suan sitede iki kati kazanc varken crvaplar daha karli. yani sen 10 dakika icerisinde 50 soru sorup 1 tl kazanirsin mesela ama ben bu 10 dakikalik sure icerisinde cevaplara yuklenirim belki 1.5 tl kazanirim. ki elimde hizlidir. 10 dakika icerisinde hic durmadan cevap yazdigimda suan 2 tl ye kadsr bile cikabilirim. 2 kati kazanc var ya. o yuzden her ikisini ayni kefeye koymamak gerek aslinda. ama cevaplardan daha guzel gelir elde ettigin bir gercek. burada eskiden arkadaslar vardi. suan kendileri pek girmiyorlarama uzun cevaplar vererek cok guzel gelirler elde ettiler.

1

sorularda gelirimiz değişmez 2 kuruştur ama cevaplarımız ne kadar uzun ve özgün olursa o kadar çok kazanırız. cevaplar da ki kazancımız karakter sayısına bağlı. uzun cevaplar yazayım derken gereksiz kelime kullanmak, sözü uzatmak da anlamsız.

0

uzun cevap yazmak elbette fazla kazandırmaktadır. eğer yer kalmayacak şekilde yazılarak cevap verilirse yaklaşık olarak elli kuruş kadar vermektedir.

0

her uzun cevap yazdığınız zaman daha fazla kazanç anlamına geliyor. bu yüzden genelde uzun cevap yazmaya çalışıyorum ve kısa cevaplardan uzak kalıyorum. ne kadar uzun çok cevap yazarsanız kazancınızın ne kadar fazla olduğunu göreceksiniz.

0

* teşekkürler, evet, hayır vb. cevaplar yerine daha bilgi verici cümlkurmalısın.
* site kurallarına uyulmaması durumunda bu cevaptan elde ettiğiniz kazancınız geri alınabilir.hay