0

ikisini de denedim de. crvaplar daha iyi kazandiriyor sanki. soru sorayim,
aklima cok soru gelir dersen, sitede daha once sorulmuş olan sorulari sormaman gerekiyor. cunku bu zamana kadar baya soru sorulmuştur. "bu soru daha once eklenmis gorunuyoe." uyarisini gorursen vajit kaybi olabilir. ve insanin aklina ha diyince soruda gelmiyor malesef.

0

ccevap vererek daha fazla kazanç sağlamanız mümkün. eğer elinizde hızlıysa (bilgisayarda ya da telefonda, hangisinde kendinize güveniyorsanız) güzel kazanç sağlarsınız cevaplarda. çünkü cevapları ne kadar uzatırsanız o kadar çok kazanç sağlama şansınız var. soruların kazançları sabit. o yüzden ben soruları daha az soruyorum. genelde cevap yazıyorum. yani hiç yoktan kazanmışken daha az zamanda daha iyi kazanç sağlayayım diyorum kendimce.

0

suan icin gordugum benim kazanc olarak cevaplar daha fazla kazandiriyor.uzunluguna gorede artis sagliyor.eger parmaklariniz cabuksa sizde soru sorarak kazanabilirsiniz hemde cevap vererekde paranizi katlayabilirsiniz.

0

sorumanide ne kadar uzun cevap verirsen o kadar yüksek kazanç sağlarsın sorulan her soru standart iki kuruştur ancak sorulan sorulara verilen cevaplar uzunluğuna göre kazancı artıyor şu an sitede x2 etkinliği var yani sorulan her soruya verilen cevaplar iki katı kazanç sağlıyor kullanıcılar o yüzden şu an herkes cevaplamaya yöneliyor sizde cevaplara yönelin herkese bol şans.

0

ne kadar uzun yazarsan cevapları o kadar fazla kazanıyorsun. hatta benim profilime girip bakabilirsin istatistiklerime, daha çok cevap üzerinden gidiyorum ben. ve yakın zamanda (daha doğrusu saatlerde) üçüncü ödeme talebimde bulunacağım. ve şu son yarışmada da eğer ilk ona girenler arasında yer alabilirsem çok güzel olacak..

0

cevabının uzunluğuna göre değişir bu sorunun cevabı. şimdi her soru sabit 2 kuruş kazandırır. eğer cevabın çok kısaysa bir soru sormak daha fazla kazandırır. ama uzun uzun cevap vereceksen cevap daha fazla kazandırır, öyle ki bir cevaptan 50 kuruşun üzerinde kazananlar bile var yani

0

sorumani’de her türlü çok para kazanırsınız.

0

merhaba sorumanici;

cevap her ikisi de;

cevapsiz sorular ve altın sorular sekmesindeki soruların kazanç oranları diğer sorulara göre daha fazladır.

sorularda gelir sabittir fakat hızınıza güveniyorsanız en az cevaplar kadar kazaçlıdır.

0

uzun cevap verirsen daha çok kazanırsın

0

cok cevap vererek kazanilir...