0

evet kazandırır mantıksız cevaplar verirsiniz zaten kazanmış elde ettiğiniz bütün yerlerin hepsini site tarafından inceleme altına alırsınız, ve bütün mantıksız cevaplarınız bütün cevaplarınızı silahlar ve paranızı el koyarlar. ben şahsen bu olaydan bir kere yakalandım ve site yönetimi direkleri paraların hepsini değil de yani 8_9 lira gibi para mı kesti ve sonra bana bir uyarı verdi ikinciye zaten herhangi bir uyarıdan yakalanırsan zaten direkt ban atıyorlar yani olabilir sizce dikkate almanızı tavsiye ederim. bu sitede çok büyük bir disiplin var dikkatli olun mantıklı cevaplar verin.

1

bu konu benim de aklıma takıldı son bir kaç gündür ben de merak ediyordum dün akşam oturdum ve uzun ve kısa ve cevaplar yazdım ve kazanç durumuna baktım ve ikisinin de aynı oranda kazanç sağladığını gördüm yani belki ben yanlış denemiş olabilirim belki sorunun uzunluğuna belki sorunun kalitesine belki de sorununun açıklayıcı olup olmamasına göre kazanç sağlıyordur bunun için biz kullanıcıların bir şey söylemesi doğru olmaz bu konuda site yöneticilerinin bir açıklama yapması iyi olabilir

1

ne kadar uzun ve mantıklı cevaplar yazarsan o kadar çok kazanırsın. o yüzden bildiğin sorulara ne kadar yazarsan yaz ki çok kazanasın.

1

yeni uye oldugum icin bu konuda henuz bir fikrim yok ama adaletli olmasi adina uzun ve mantikli cevap verenlerin daha cok kazanmasi gerekir diye dusunuyorum.

1

sorulan sorulara uzun ve mantıklı cevaplar verirseniz daha fazla kazanıyorsunuz.ben onu şöyle hesapladım,yazdığınız her satır için bir kuruş gibi.on beş satır yazdığınızda on beş kuruş yaklaşık.

1

evet uzun ve soruyla alakalı mantıklı cevaplar daha çok kazandırıyor. yani en azından ben yazdığım cevapları mümkün olduğunca uzun yazmaya çalışıyorum daha kısa zamanda limite ulaşabilmek için. faydasını da görüyorum ben. sürekli soru sormaktansa, cevap yazmayı daha çok tercih ediyorum mesela. çünkü sürekli soru sormak beni bunaltıyor.

1

kesinlikle bu sitede zaten önemli olan o uzun ve mantıklı açıklayıcı cevaplar verirsen gelirin o kadar artıyor.

2

evet kardeşim sorumani sitesinde iyi kazanç elde etmek istersen uzun ve
mantıklı cevaplar iyi kazanç elde etmeni sağlar.