0

evettt tabiki isterim hatta en büyük haylim bu. sadece pra olarak değil insanlarıda eşit. en basiti devleti herşyi eşit şekilde dağıtıyor. hasta olunac hastaneye gşittiğinde ücretsiz alabiliyorsun o ilacı çunkü bu bi itiyaç ekstrabi harcama asla değil. eğitimleilgili herşey ücretsiz herşeyyy. ya rant yok ya rant yokk. yeni araba yok kimse yarışa girmesin diye ev içinde geçirli bu. yani böyle b ülkede kim yaşamak istemezki. ayrıca bir çok şeyi kendileri üretiyor amborgo oldugu için ki ambargo kötü bişey. ama kendi kendilerini geçindirmenin ylunu bulmuşlar. dışa bagımlı değiller kkimseye eyvallahlaı yok bu yuzden

0

herşey para değil fakat türkiyede durum bu hale geldi insanlsr türkiyeyi terk etmeye başladı.ama ben ülkemi bırakıp gitmem kaçmak yerine çözüm bulmaya çalışırım.aslında tek çözüm var onuda anlayan anlamıştır.

0

neden olmasın yaşamak isterim tabi denemek lazım görmek gerek

0

evet yaşamayı isterdim çünkü türkiye'de herşey para olmuş artık. parasız hiçbir şey yapılmıyor. o yüzden parasal sıkıntı konusunda daha az olan yerlerde yaşamayı çok isterdim. şimdi insanlar alın teri ile para kazanıyorlar, çok çabalıyorlar ama yine de kazandıkları para kendilerine yetmiyor ne zaman düzelecek bu sorunlar bilmiyorum. ama inşallah en kısa zamanda düzelir diye umuyorum.