0

internetten ise kitap kurdu mağaza olarak d&r oncelikli ama işler de fena değil

0

çok fazla sitevar. kitapyurdu kitapçı falan . ama genelde tercih edilen d&r'dır.

0

d&r yada online okuyorum genellikle ya da google den satın alıyorum

0

kitap yurdu'nu tavsiye ederim çok uygun fiyatlı kitaplar var ayrıca yüksek fiyatlı kitapları hep uygun fiyata bu sitede buldum

0

geçtiğimiz günlerde leyla ile mecnun kitabı almak için internet sitelerinde dolaşıyordum dr ve idefix ikisine de baktım ama idefix'ten aldım. kargo ücreti vermeden 1*2 güne ulaştı kitap. kesinlikle tavsiye ederim.

0

açıkçası internetten kitap aldım mı, aldıysam ne zaman aldım onu bile hatırlamıyorum. kitabı elime almak, bi kaç sayfayı karıştırmak, sonra almak hep daha çok hoşuma gitmiştir. dnr ve mephisto bana yakın yerlerde olduğu için onları tercih ediyorum daha çok. ama tüm kitapçıları da seviyorum açıkçası. hele sahaflar, mis gibi. eski kitapları koklamak falan mükemmel şeyler, içine de birkaç not iliştirilmişse mutluluğuna mutluluk katar.

0

internet üzerinden yalnızca d&r, fakat uygun fiyatlı bir şeyler arıyorsam kesinlikle olgunlar kitapevi. tabi onlar genellikle çok sağlam olmuyor.

0

kitap alışverislerinde çoğunlukla kendim gidip görme ve alma taraftarıyım ama onun dısında instagramda blog larda bir suru kitap onerileri ve alisveris yapabilecek siteler mevcut
resmi site olarak da d&r öneririm

0

d&r , florakitap, inkılap, kidega, blm, kitapyurdu
şöyle söyliyim almak istediğim kitabı google de aradığım zaman, ilk hangi site çıkarsa oradan da alabiliyorum. yani değişiyor zaman zaman. :)

0

kidega.com yeni keşfettiğim bir site. çok güzel paketleme ve küçük hediyelerle kitap yolluyorlar. fiyatları da çok makul.

0

genelde d&r tercih ediyorum istediğiniz her türlü kitaba ulaşildiğiniz mağazalardan .

0

kitaplarımı genelde kitapevlerinden alıyorum kitap kokusu ve sayfalars dokunmak ve karıştırmak büyük bir mutluluk kaynağı benim için. ama daha önce gittigidiyor ve hepsiburada sitelerinden roman ve test kitabı getirdim memnun kaldım her hangi bir sorun yaşamadım.

0

bazı internet sitelerini takip ederim ....

0

çoğunlukla kitaplarımı d&r dan alırım.kaliteli kitaplar var ve daha çok çeşit var.her kategoriden kitap seçeneği var.

0

kitap almak için bir site veya mağaza belirlemeye gerek yok. herhangi kuytu köşedeki kitapçı da aynı kitabı satıyor ünlü bir kitapçı da. onun içindir ki ayrım yapmadan alabilirsin kitabı.

1

akmar pasajı d&r sahaflar alışveriş siteleri

0

d&r ve idefix mükemmel bu konuda, herkese tavsiye ederim.

1

dr ve ya idefix tercih ediyorum çünkü daha uygun ve kargo daha kısa sürede elime ulaşıyor bazı siteler depoda falan diyerek üç dört hafta geciktiriyor

1

internetten eğer kitap alsam baya araştırararak alırım.ama ailemden biri d&r sitesinden almıştı.site gayet başarılı bir şekilde kitabı getirmişti.sağolsunlar hiç bir sıkıntı çıkmadan kitap elimize ulaştı.fakat ginede alırken dikkatli olmak lazım.

1

internette çoğu zaman kitap yurdu sitesinden alıyorum. d&r mağazalarından ve sahaflardan alıyorum kitaplarımı.