0

ben internetten kitap alırken genellikle idefix,kitaploji,kitapseç gibi mağazaları tercih ediyorum.

0

kitaplarımı genellikle internet üzerinden alıyorum çünkü daha uygun oluyor ayrıca bundan oldukça memnunum . idefix , dr , bkm gibi sitelerden alıyorum . yakın zaman da kitapyurdundan alışveriş yapacağım . sizlere de tavsiye ederim . gayet güzel bir şekilde sarılıp getiriliyor .

0

ikinci el kitapçıları ve sahafları tercih ediyorum genelde. ama bazen onlarda da istenilen kitaplar olmuyor.
tarzına göre idefix, dr gibi bilindik siteler arasında karşılaştırma yapıyorum ayrıca onların aylık indirim kuponları falan da olabiliyor bunun için internetten biraz araştırma yapıyorum hangisinde daha karlı olacaksa oradan sipariş veriyorum.
bazen ay sonu hafta sonu gibi etkinlikler yapabiliyorlar onları da takip etmekte fayda var.

0

ben ikinci el siteleri tercih ediyorum. kitabın ikinci eli olma sonuçta düzgün bakılmış kitapları seçiyorumsevdiğim yazarların sıfır kitabını alsam da çoğu kitabı gardropstan bakıp alıyorum ve oldukça uyguna geliyor toplu alımda satıcıyla pazarlık yapabilirsiniz.

0

kitapları koklamak dokunmak farklı birşeydir ben dokunarak kitapalıyorrum ama bazı kitaplar çok pahalı oluyor. onuda internetten sipariş edip biraz daha ucuza getirtmenin kimseye zararı olmaz.

0

genelde dergilik uygulamasından ya da play kitaplar uygulamasından indirip okuyorum

0

ucuzkitapal diye bi site vardı duruyor mu bilmiyorum kitapsec var nt var

0

kitap can dostumuz ben en çok kaynak kitap alırım internet sitelerinden alışverisi bi tek kitap için yaparım en çok kullandığım kitap işler ve kitap seç henüz baska siteleri denemedim.

0

daha çok d&r sitesini tercih ediyorum kitapuurdundan da sipariş vermisimdir

0

kitapseç , kitapyurdu , idefix , hepsi burada ,d&r

0

henüz internetten üzerinden kitap almadım bir kaç kere d&r ve kitap yurdu nu araştırdım aradığım kitap yoktu.

1

kitapyurdu ve d&r en çok ziyaret ettiğim memnun kaldığım sitelerdir. ama hiçbiri sahaf yerini tutamaz..

0

hiç bir siteden kitap almadım almayı da denemedim kitap dediğin kırtasiye sarraf ve kitapçılardan alınır kitabı ele alıp inceleyeceksin koklayacaksın tadı böyle çıkar

0

internetten çok nadir kitap alirim, oda e kitaptan, normalde kitapcilardan alıyorum,kitaba bakıyorum inceliyorum,ondan sonra alıyorum.

0

kitap almak için genellikle internet sitelerini değil , ben çok kitapçıları tercih ederim dr gibi yerlerden kitap siparişi veririm bazen. ama ben en çok eski köklü kırtasiyeler ,sahaflar gibi içinde bir sürü yaşanmışlığı barındıran , buram buram geçmiş kokan yerlerden kitap almayı çok severim . yırtılmış , kesilmiş , kopmuş kitapları tedavi etmek hoşuma gider. o yüzden sahaf tercihimdir .

0

ben kitap almak için genel de internet üzrinden yada kırtasiyeleri kullanıyorum ama aradığım kitaplar bazen kırtasiyelerde yok malesef ve bu yüzden internete baktım mı buluyorum ve şiparişimi de verdim mı 3 gün içerisin de bana geliyor fiyqt olarak ta aslında internet daha ucuz olduğunu düşünüyorum çünkü diğer kırtasiyeler genelde 10-20 söylüyor ve daha fazla ödemek zorunda kalıyorum bu da eve geldikten sonra internette ki fiyatına bakıyorum 40 tl elden aldığım kştap ise 60 veriyorum bu kadae oynaması saçma geliyor bana nasıl olur da bu kadar oynar onu bir türlü çözemedim o yüzden genelde internetten alamaya bakın ama güvenli sitelerden tabi birde kapıda ödeme ile yaparsanız hiç bi sıkıntı olmaz o yüzden gidip boşuna kadar para vermeyin derim uyanın biraz bu soru için sorumani ekiplerine teşekkür ederim.

0

internette n almıyorum kitapevlerinden arkadaşlarımdan onların tavsiye ettigi kitaplar

0

daha çok bilindik ve ödeme yöntemleri daha geniş olanları tercih ediyorum ama genellikle kitaplarımı sahaftan almayı tercih ederim alacağım kitabın içini kurcalayıp bir iki parça bir şey okuduktan sonra o kitapları seçer ve alırım.

0

kitap almak için siteden çok mağazayı tercih ederim ama bu demek olmuyor ki siteden alışveriş yapmamalıyım güzel bir siteye denk gelirsem veya önerileriniz varsa alabilirim. mağaza olarak da ayrım yapmıyorum istediğim ve aradığım bir kitabı bulabileceğim her yerden alışşveriş yapabilirim. korsan dışında tabi çünküsanatın korsanına karşıyım ortada verilen bir emek varsa şayet orjinalini alıp eseri bize sunan kişiyada kurumlara teşekkür mayietinde bir tavır oluğunu benimsiyorum. emek hırsızarına ve bu tür rant sağlamak amaçlı kurulmuş hiçbir haksızlığa ahammül etmem etmek istemem

0

internet sitesinden kitap almayı pek sevmem.gidip bir kitapçıdan almak daha faydalı bunun içinde en çok d&r tercih ediyorum.