0

burada yazmamın amacı hem bir gelir sağlamak hemde çeşitli bilgiler öğrenmektir. site bu yönden güzel bir site gerçekten hem cevap yazıyorum sçhem merak ettiğim soruları sorabiliyoruö hem düşüncelerimi paylaşıyorum hemde düşüncelerinş görmüş oluyorum. ayrıca çeşitli bilgi soruları ile de kendimi geliştirmiş yeni birşeyler öğrenmiş oluyorum. bu saye de de para kazanmış oluyorum buradaki amacım budur.

0

benim burada sorulara cevap verme nedenim hem vaktim boş olması hem de buradan kazanılan paranın benim az da olsa ihtiyacını karşılaması bu çocuğumu olur kendi şahsi ihtiyaçlarım olur faturalar olur hepsini fayda kazandırmaktadır herkes burada amacı tek para kazanıp hem de bilgilenmek bildiğini başka kişilere dağıtmaktır başka bir şekilde kimsenin farklı bir düşüncede olduğunu sanmıyorum

0

ininal kart papara gibi kartta yükleyebiliyormuyuz kazancımızı

0

yani buradan kazandığı parayı normalde askerde olan kardeşimi atacaktım ama bu aralar ben de çok sıkışığım gerçekten de ve buradan kazandığım parayla oğluma bez alıyorum, ıslak mendil ve telefon faturamı yatırıyorum o şekil inşallah durumum düzeldiğinde tekrar erkek kardeşime para gönderirim inşallah diyorum. bakalım başka zaten yaptığım bir şey yok fazla kazanç elde edemiyoruz 25 tl oldumu ödeme talebinde bulunuyoruz o da anca bez gerçi bu aralar bezlerde çok pahalı olmuş ama yapacak bir şey yok. :)

0

çalısmıyorum ek bi gelir olsun ve boş zamanlarımı daha iyi geçirebilmek için burdayım

0

burdan edindiğim ilk kazanç ile oğlana bir paket bez aldım şu an ikinci paket parası kazanıyorum. o veya bu şekilde internette zaten geziyoruz habire. güzel bir site gerçekten allah razı olsun.